NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesApple


Apple gaat mogelijk toch Steam Link-app voor iOS toestaan
Gisteren, 13:06 Tweakers
Mogelijk komt er toch een versie van de Steam Link-app uit op iOS. Aanvankelijk wees Apple de applicatie van Valve af, maar beide werken nu samen aan het maken van een versie die de regels van de App Store niet overtreedt.


?Apple werkt aan hybride iPad / MacBook met iOS?
Gisteren, 10:06 Techzine
Niet alleen Microsoft werkt aan een product dat in een heel nieuwe productcategorie moet vallen. Ook Apple doet dat, blijkt nu. Het bedrijf werkt volgens bronnen aan een nieuw soort laptop of tablet met aanraakscherm, een ARM-processor en 4G-connectiviteit. Er zouden al prototypes gemaakt worden in China. Dat meldt de doorgaans welingelichte site 9to5Mac op […]


Apple gaat overheidsverzoeken voor verwijdering apps uit App Store rapporteren
Zaterdag, 10:18 Tweakers
Apple gaat in zijn zogenaamde transparency reports informatie tonen over verzoeken die het krijgt van overheden om applicaties te verwijderen uit de App Store. Momenteel geeft Apple al informatie over onder meer verzoeken tot account- en apparaattoegang.


Jury: Samsung moet Apple 539 miljoen dollar betalen wegens patentinbreuk
Vrijdag, 11:42 Tweakers
De jury heeft in een Amerikaanse patentzaak tussen Apple en Samsung unaniem besloten dat Samsung in totaal 539 miljoen dollar moet betalen aan Apple, wegens patentinbreuk met meerdere smartphones.


Valve mag iOS-versie Steam Link-app toch niet uitbrengen van Apple
Vrijdag, 10:30 Tweakers
Apple geeft geen goedkeuring voor de publicatie van de iOS-versie van de Steam Link-app. Het bedrijf heeft een eerdere goedkeuring ingetrokken, omdat na een nieuwe review inbreuk op app-richtlijnen werd geconstateerd.


Samsung moet 539 miljoen dollar betalen aan Apple
Vrijdag, 07:36 Skynet
Na een juridische strijd over patenten van in totaal zeven jaar, moet de Zuid-Koreaanse technologiegigant Samsung 539 miljoen dollar (460 miljoen euro) betalen aan zijn Amerikaanse concurrent Apple voor het kopiëren van het design van de iPhone. Dat heeft een federale rechtbank in San José, in de Amerikaanse staat Californië beslist. Het gaat al om het tweede proces in de zaak.


Apple was voor release iPhone 6 bezorgd over verbuigingen na testen
Donderdag, 22:36 Tweakers
Uit testen die Apple zelf hield met zijn iPhone 6-modellen kwam naar voren dat deze makkelijker te buigen waren dan de iPhone 5s. Dit zou een van de grote zorgen geweest zijn voor het bedrijf, voordat de iPhone 6 uitkwam.


Apple sluit een deal met Volkswagen
Donderdag, 22:06 AutoBlog
Speciale Apple auto’s, binnenkort op een campus bij u in de buurt. Het verhaal van Apple behoeft geen uitleg. De Californische techgigant staat wereldwijd bekend om hun smartphones, laptops, tablets en noem ze maar op. Wat Apple nog steeds niet heeft gebouwd (of althans, niet in het openbaar), is een auto. Met de opening van […]


Apple betaalt klanten deels terug die in 2017 accu iPhone lieten vervangen
Donderdag, 10:36 Tweakers
Apple geeft klanten die in 2017 de accu van hun iPhone 6 of nieuwer hebben laten vervangen, 60 euro terug. Klanten krijgen hier een mail over. Apple verlaagde eind 2017 de prijs van de vervanging, omdat de fabrikant bewust iPhones trager had gemaakt om uitval te voorkomen.


Apple zet site online waar gegevens uit account zijn te downloaden
Woensdag, 16:54 Tweakers
Apple heeft een site online gezet, waarop gebruikers gegevens uit alle Apple-diensten kunnen downloaden. Ook kunnen gebruikers daarop hun account deactiveren of verwijderen. Apple heeft de site online gezet vanwege de Europese verordening AVG.


Datalek app gaf toegang tot plaintext-wachtwoorden Apple ID kinderen
21 Mei, 12:06 Tweakers
Een datalek van een app om kinderen te monitoren bleek plaintext-wachtwoorden van ouders en kinderen op te slaan op onbeveiligde servers. De onbeveiligde servers zijn inmiddels offline gehaald. Het is onbekend of kwaadwillenden misbruik hebben gemaakt van het lek.


Apple betaalt eerste som van 1,5 miljard euro aan Ierland in belastingzaak
18 Mei, 18:06 Tweakers
Apple heeft een eerste betaling van 1,5 miljard euro aan Ierland gedaan. In totaal moet het bedrijf een som van 13 miljard euro betalen van de Europese Commissie, omdat het van Ierland onrechtmatig belastingvoordeel heeft ontvangen.


Analistenbureau: Apple leverde 600.000 HomePods in eerste anderhalve maand
18 Mei, 07:18 Tweakers
Apple heeft in de eerste anderhalve maand na de release in februari ongeveer 600.000 exemplaren geleverd van zijn speaker HomePod geleverd, zo heeft analistenbureau Strategy Analytics berekend. De speaker kwam in februari alleen uit in de VS en het VK.


De Apple valt niet ver van de boom bewijst Gwyneth Paltrow met foto
16 Mei, 10:48 Gazet v. Antwerpen
Gwyneth Paltrow (45) stopt haar privéleven niet bepaald weg op Instagram, maar foto's delen van haar kinderen Apple (14) en Moses (12), nee dat doet ze niet vaak. Het was dan ook een verrassing toen ze haar dochter via die weg een gelukkige verjaardag wenste en dat met een foto van haar. Eén ding werd in elk geval duidelijk: het meisje begint steeds meer op haar moeder te lijken.


HelloFresh naar twee miljoen abonnees
14 Mei, 15:18 Emerce
De verkoper van maaltijdboxen HelloFresh zag het aantal abonnees afgelopen jaar met 62 procent groeien tot 1,9 miljoen. Het claimt marktleiderschap in de VS en stelt de omzetverwachting omhoog bij naar 30 ŕ 35 procent.


Gebruikers klagen Apple aan voor problemen met MacBook Pro-toetsenborden
13 Mei, 14:30 Tweakers
Twee gebruikers van de MacBook Pro hebben Apple aangeklaagd vanwege de problemen die voor lijken te komen bij het toetsenbord van de 2016-versie van de laptop. Volgens de aanklagers wist Apple al van de problemen, voordat de laptop werd uitgebracht.


?Apple wil eigen credit card lanceren?
11 Mei, 06:48 Emerce
Apple wil samen met Goldman Sachs in de VS een credit card op de markt brengen onder de noemer van Apple Pay. Dat meldt The Wall Street Journal. De kaart moet begin 2019 verschijnen.


Apple schrapt bouw groot datacenter Ierland
10 Mei, 19:42 De Tijd
19:41 Het geplande datacenter in Athenry komt er niet doordat er te veel vertraging werd opgelopen met vergunningen en planning


Apple schrapt datacenter in Ierland na uitstel door milieuklachten
10 Mei, 15:00 Tweakers
Apple bouwt een gepland datacentrum in Ierland niet meer, nadat klachten over onder andere het effect op het milieu tot ernstige vertragingen bij de bouw hadden geleid. Hierdoor zou het bedrijf gedwongen zijn 'andere plannen te maken'.


Apple bevestigt drones in te zetten om Maps te verbeteren
10 Mei, 10:12 Tweakers
Apple gaat drones inzetten om plattegronden van zijn Maps-dienst te verbeteren. Het bedrijf heeft toestemming te experimenteren met drones in de staat North Carolina. Ook Intel, Alphabet, Microsoft en Uber mogen testen met drones.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be