NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
App


QR code en app scoren laag bij herkomstinformatie
Vrijdag, 12:12 Emerce
De herkomstinformatie van voedingsproducten kan het best op het product of op de plek van aankoop worden gecommuniceerd. Het werken met een QR-code of een app scoort laag bij consumenten. Dat blijkt uit onderzoek van Wageningen Economic Research gehouden onder consumenten in Nederland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.


Luik-Rome-Luik: Een App om niet van het evenement te missen!
Vrijdag, 00:42 Autosport
Liège-Rome-Liège is een ode aan de Marathon de la Route van weleer en tegelijkertijd een evenement van 2018. Trajectoire heeft daarom een App voor iOS en Android ontwikkeld, waar pers, supporters en deelnemers alle nodige informatie zullen op vinden. Op de smartphones vinden we praktische informatie zoals: timing, enkele passages via Google Maps, contactpersonen, deelnemers?


Star Wars: Jedi Challenges-app krijgt ARKit-ondersteuning voor Holochess op iOS
Woensdag, 16:48 Tweakers
Disney heeft de Star Wars: Jedi Challenges-app, die oorspronkelijk alleen werkte in combinatie met een augmentedrealityheadset van Lenovo, voorzien van ARKit-ondersteuning. Dat maakt spelen van Holochess op recente iPhones mogelijk.


SCOUPY lanceert via app schap- en storechecks
Woensdag, 12:12 Emerce
Met Barilla, Pedigree en Lipton als eerste opdrachtgevers, heeft het Nederlandse bedrijf Scoupy een nieuwe propositie gelanceerd, waarbij winkelschappen met behulp van de app gecheckt kunnen worden op de aanwezigheid, de correcte prijs en de presentatie van producten.


Eurail kiest voor Elastique en Greenberry voor nieuwe app
17 April, 14:36 Emerce
Eurail heeft de digitale bureaus Elastique en Greenberry geselecteerd voor de ontwikeling van een nieuwe app. Deze moet internationale reizigers een betere ervaring bieden dan nu het geval is.


Macron maakt eigen versleutelde chat-app
16 April, 18:30 De Tijd
18:16 De Franse regering heeft een eigen versleutelde berichtendienst gebouwd omdat ze de bestaande chat-apps niet vertrouwt. De vrees bestaat dat conversaties tussen topambtenaren worden afgeluisterd door ...


Russische rechtbank verbiedt Telegram-app
13 April, 17:12 Techzine
Een Russische rechtbank heeft gisteren besloten dat de Telegram-berichtenapp geblokkeerd moet worden in het land. Dat laten diverse Russische media weten na bericht van gebruikers die melden dat de app niet meer voor hen werkt. De beslissing volgt een week nadat de Russische mediawaakhond besloot dat toegang tot de app ingeperkt moest worden, omdat het […]


Santander lanceert betaal-app op basis van Ripple
13 April, 11:30 Emerce
De Spaanse bank Santander brengt in Europa en Amerika een app uit voor consumenten voor goedkope, snelle transatlantische betalingen. De app is gebaseerd op blockchaintechnologie van Ripple.


App van leerlingen brengt mensen met en zonder tuin bij elkaar
13 April, 03:24 Gazet v. Antwerpen

Met hun concept ?Deeltuinen? hebben de tweedejaars uit de moderne van het Sint-Jozefinstituut gescoord bij onze noorderburen. In de wedstrijd ?Artcadia? voor wetenschap en techniek mochten ze tussen Nederlandse scholen op het erepodium pronken als tweede.
F5 Networks komt met firewall voor multi-cloud app-beveiliging
12 April, 13:00 Techzine
F5 Networks laat aan Techzine weten over de introductie van de Advanced Web Application Firewall (WAF). Deze standalone oplossing is er voor de bescherming van applicaties, met ondersteuning voor multi-cloud omgevingen. Het resulteert in flexibiliteit in zowel cloud als datacenter, waaronder per app, eenmalige aanschaf, op abonnementsbasis of naar gebruik. Zo wordt het voor SecOps […]


Nieuwe app Miniila moet jonge nieuwkomers correct informeren over rechten
11 April, 15:06 Skynet
Op de Lost in Migration-conferentie in Brussel heeft Missing Children Europe de app 'Miniila' gelanceerd. Die moet jonge nieuwkomers in Europa correct informeren over hun rechten en hen de weg wijzen naar betrouwbare hulp.


Opnieuw problemen met app Argenta
10 April, 23:12 Gazet v. Antwerpen

Argenta kampte dinsdagavond opnieuw met problemen met zijn app en internetbankieren. Klanten konden een tijdlang niet inloggen door een storing.
NS-app toont hoe druk het is in trein op traject Arnhem-Den Bosch
10 April, 13:06 Tweakers
De Nederlandse Spoorwegen beginnen op het traject tussen Arnhem, Nijmegen en Den Bosch met het in kaart brengen van de drukte in treincoupés in de reisplanner-app. Zo kunnen reizigers zien waar er in de trein nog voldoende zitplaatsen zijn.


Treinreizigers kunnen lege zitplaatsen vinden met app
10 April, 10:00 NOS nieuws

Staan in de trein, terwijl er in een andere coupé nog zitplaatsen zijn. De NS heeft een app ontwikkeld om dat te voorkomen: de "zitplaatszoeker". Reizigers tussen Arnhem en Den Bosch kunnen de app vanaf vandaag uitproberen.

Treinreizigers hebben al een aantal jaren last van overvolle treinen. Vorig jaar heeft de NS ruim 58 nieuwe treinen ingezet. Komende jaren komen daar nog ruim 100 nieuwe treinen bij.

De app is een extra maatregel om drukte in de spits het hoofd te bieden. Het komt voor dat de ene kant van de trein vol is terwijl de andere kant rustig is; de NS spreekt dan van een "scheve bezetting".

Arnhem - Den Bosch is in dat opzicht berucht, daarom begint de NS op dat traject met de eerste proef. Maar het probleem speelt overal: uit onderzoek onder conducteurs blijkt dat 30 procent van de treinen scheef is bezet.

Reizigersorganisatie Rover herkent dit probleem. "Mensen staan soms allemaal bij de trappen, terwijl er op andere plekken gewoon ruimte is. Wij zijn blij met deze app."

Gewicht, warmte, lucht

De app weet waar het rustig is in de trein, door rijtuigen te wegen met sensoren in de trein en op het spoor. Omdat deze techniek niet voor alle treinstellen werkt, wordt voor de landelijke invoering van de app gekeken naar andere meetsystemen. Ook uit gegevens van de treinverwarming en luchtregelaars zou de NS kunnen achterhalen hoe druk het is in de trein.

De NS verwacht overigens niet dat de app het hele probleem oplost. Zo zijn er reizigers die het voor een korte reis niet nodig vinden om naar een zitplaats te zoeken.
Flinke update voor Evernote-app in Microsoft Store
6 April, 17:06 Techzine
Evernote heeft een behoorlijk grote update uitgebracht voor hun Windows 10-app. De vernieuwde versie is in de Microsoft Store te vinden en biedt nu een volwaardige gebruikservaring op Windows 10-apparaten. Dat komt doordat er gebruik gemaakt wordt van de Desktop App Converter van Microsoft. Dankzij die Converter kunnen ontwikkelaars hun apps niet alleen naadloos van […]


Intel roept op om eigen Remote Keyboard-app te deïnstalleren
6 April, 17:06 Techzine
Intel komt met een waarschuwing voor de Remote Keyboard-app, nadat er drie bugs ontdekt zijn. Zowel de iOS- als de Android-app kunnen misbruikt worden. Door de complexiteit besluit Intel niet met een gebruikelijke fix komt, maar het product te laten vallen. Gebruikers wordt daarom aangeraden om Intel Remote Keyboard te deïnstalleren. De lekken werden ontdekt door […]


Bekijk je favoriete programma?s ook op vakantie dankzij de Proximus TV-app
6 April, 14:24 Skynet
Binnenkort op vakantie, maar je kan je favoriete serie moeilijk missen? Geen nood, sinds 1 april kan je in de hele Europese Unie live of opgenomen series, films, documentaires en andere programma?s bekijken.


Rusland wil chatapp Telegram blokkeren
6 April, 17:06 De Tijd
16:48 Nadat het bedrijf niet wil meehelpen om versleutelde berichten te kraken, neemt de Russische overheid gerechtelijke stappen.


KPN vernieuwt app voor Interactieve TV met Chromecast-ondersteuning
4 April, 11:42 Tweakers
KPN heeft zijn Interactieve TV-app een flinke update gegeven. Gebruikers kunnen nu de app gebruiken in combinatie met Googles Chromecast. Daarnaast kunnen ze programma's een week lang terugkijken vanuit de TV Gids.


Zware IT-problemen bij Argenta
3 April, 12:12 De Tijd
11:34 Klanten van Argenta kunnen al dagenlang de internetdiensten van de bank niet gebruiken. Eerst door een geplande upgrade, nu door 'overbelasting' van het netwerk.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be