NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Antwerpse

2News.be / Trefwoorden / Antwerpse

Weer omstreden preker in Antwerpse moskee: Pakistaanse moefti steunt moslimfundamentalist
Gisteren, 20:30 Gazet v. Antwerpen

?Omstreden? We kunnen van hieruit niet oordelen over de toestand ginds?, zegt de secretaris van de Antwerpse moskee, waar vorige vrijdag een omstreden Pakistaanse geestelijke gepredikt heeft.
Siliconenspoor Antwerpse ring: bovenste laag siliconen verwijderd, beschadiging aan wegdek wordt onderzocht
Gisteren, 14:18 Skynet Belgie
Op de Antwerpse ring richting Nederland zijn opnieuw beide rijstroken waarop gisteravond vloeibare siliconen terechtkwamen over een lengte van vier kilometer, afgesloten voor het verkeer. De brandweer is er weliswaar klaar met het verwijderen van de bovenste laag siliconen, de rest van het goedje is in het beton van het wegdek gedrongen en dat heeft mogelijk voor schade gezorgd. Het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) onderzoekt of er herstellingen nodig zijn.


Siliconenspoor Antwerpse ring: ook tijdens avondspits nog twee rijstroken afgesloten richting Nederland
Gisteren, 14:18 Skynet
Op de Antwerpse ring richting Nederland zullen ook tijdens de avondspits nog twee rijstroken afgesloten zijn ter hoogte van Borgerhout als gevolg van het ladingverlies van vloeibare siliconen gisteravond. Dat meldt het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV). Nadat de siliconen in het beton van het wegdek sijpelden, is de rijbaan over een afstand van 1,1 kilometer nog te glad om de rijstroken open te stellen voor het verkeer. Ook de oprit Borgerhout blijft afgesloten.


Brand bij bedrijf in Antwerpse haven: personeel even geëvacueerd
Gisteren, 13:15 Gazet v. Antwerpen

Bij een bedrijf aan de Heizegemweg in de Antwerpse haven is woensdagmiddag brand ontstaan in de afzuiginstallatie van een spuitcabine.
Siliconenspoor Antwerpse ring: één rijstrook tijdelijk vrijgemaakt, maar erg zware ochtendspits
Gisteren, 09:12 Skynet
Op de Antwerpse ring richting Nederland is vanochtend omstreeks 7.40 uur tussen Berchem en Borgerhout dan toch al één rijstrook "tijdelijk" vrijgemaakt kunnen worden om het verkeer te ontlasten. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Er is echter nog steeds geen prognose over hoe lang de hinder nog zal aanhouden. De ochtendspits begint intussen erg zwaar door te wegen, met al tot anderhalf uur file vanop de E17.


AvH doet Antwerpse pijpleidingen van de hand
Gisteren, 07:42 De Tijd
07:37 De verkoop van de Nationale Maatschappij der Pijpleidingen (NMP) aan het Havenbedrijf Antwerpen levert de holding 45 miljoen euro op.


Problemen op Antwerpse ring nog niet van de baan
Gisteren, 06:18 Skynet Belgie
Op de Antwerpse ring zijn richting Nederland tussen Berchem en Antwerpen-Oost woensdagochtend nog steeds twee van de vijf rijstroken dicht. Dat meldt Peter Bruyninckx van het Vlaams Verkeerscentrum, die waarschuwt voor hinder. Een vrachtwagen verloor er dinsdag een deel van zijn lading vloeibare siliconen en het opruimen blijkt geen gemakkelijk taak.


Vrachtwagen verliest vloeibare siliconen op Antwerpse Ring: hinder kan lange tijd duren

Op de Antwerpse ring zijn dinsdagavond richting Nederland twee rijstroken versperd geraakt over een lengte van vier kilometer tussen Berchem en Borgerhout, nadat een vrachtwagen er tijdens het rijden een deel van zijn lading vloeibare siliconen verloor. Dat zegt het Vlaams Verkeerscentrum. Aangezien het incident in volle avondspits gebeurd is en de civiele bescherming ter plaatse moet komen om het goedje op te ruimen, is de hinder erg groot en zal het afhandelen een hele tijd duren.
Antwerpse arrest in zaak Omega Diamonds verbroken, dossier naar Gent
Dinsdag, 16:06 Gazet v. Antwerpen

Het Hof van Cassatie heeft dinsdag het arrest verbroken dat het Antwerpse hof van beroep had uitgesproken over de miljardenclaim van Douane en Accijnzen tegen het diamantbedrijf Omega Diamonds en elf medebeklaagden. Dat meldt de verdediging van het diamantbedrijf. In zijn arrest had het hof van beroep geoordeeld dat het reglementeren van de invoer van ruwe diamant door vergunningen in strijd is met het Europees recht en de miljardenclaim moest afgewezen worden maar volgens het Hof van Cassatie heeft het Antwerpse hof een te beperkt onderzoek gevoerd van de feiten.
?Antwerpse haven heeft meer nood aan hooggeschoolde werknemers?

De Antwerpse haven zal in de komende jaren steeds meer nood hebben aan hooggeschoolde werknemers, personeel dat bijvoorbeeld data-analyse kan uitvoeren. Dat blijkt uit een studie aan de UAntwerpen in opdracht van de provincie. Tegelijk zal de vraag naar manuele werkkrachten ook iets toenemen. Een tussenlaag, met daarin de expediteurs, dreigt evenwel grotendeels weg te vallen.
Onrust Brederodewijk - Manifestanten niet te spreken over voorbereiding van Antwerpse politie
Maandag, 22:36 Skynet Belgie
De organisatoren van de Koerdische manifestatie in Antwerpen die eind oktober nog voor ze begon uitmondde in rellen in de Brederodestraat, stellen dat burgemeester Bart De Wever (N-VA) en de lokale politie niet alleen door de Brusselse politie gewaarschuwd waren voor problemen, maar dat er die week ook expliciete bedreigingen waren geuit tegen de manifestanten. Het gaat om tweets die ook gericht waren aan De Wever en de politie.


Bij deze Antwerpse autoverkoper koop én betaal je een auto online
Maandag, 22:12 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse autoverkoper Beerens experimenteert vanaf vandaag met de verkoop van auto?s via het internet. Daarmee bespaart Beerens kosten, en krijgt de klant duizend euro korting.
Deze Antwerpse restaurants hebben een Michelinster veroverd
Maandag, 17:48 Gazet v. Antwerpen

Nieuwkomers in de Michelingids 2018 zijn de Antwerpse restaurants The Butcher?s Son van Bert-Jan Michielsen en Luc Dickens en Dôme van Frédéric en Evangeline Chabbert.
De Wever: ?Antwerpse politie wel gewaarschuwd vanuit Brussel voor Koerdische actie?

De Antwerpse lokale politie heeft inderdaad telefonisch contact gehad met Brusselse collega?s over de Koerdische manifestatie die op 27 oktober tot zware rellen leidde in de Antwerpse Brederodestraat. Dat laat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) maandag via zijn woordvoerder weten, nadat hij zondag had verklaard persoonlijk niet op de hoogte te zijn geweest van een waarschuwing vanuit Brussel.
Antwerpse politie inderdaad gewaarschuwd vanuit Brussel voor Koerdische actie
Maandag, 14:00 Skynet Belgie
De Antwerpse lokale politie heeft inderdaad telefonisch contact gehad met Brusselse collega's over de Koerdische manifestatie die op 27 oktober tot zware rellen leidde in de Antwerpse Brederodestraat. Dat laat Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) via zijn woordvoerder weten, nadat hij eerder had verklaard persoonlijk niet op de hoogte te zijn geweest van een waarschuwing vanuit Brussel.


Lange files op Antwerpse Ring na twee ongevallen, Liefkenshoektunnel tolvrij
Maandag, 08:12 Gazet v. Antwerpen

Door een ongeval op de Antwerpse Ring richting Nederland zijn momenteel drie rijstroken versperd ter hoogte van Borgerhout. De file groeit razendsnel aan in de ochtendspits.
Het Bernarduscentrum: de nieuwe thuishaven van de Antwerpse gemeenteraad
Zaterdag, 04:06 Gazet v. Antwerpen

Tot maart 2020 - de geschatte duur van de restauratiewerkzaamheden aan het stadhuis - opereert de Antwerpse gemeenteraad vanuit het Bernarduscentrum. Ook de provincieraad vergadert hier nog tot het nieuwe provinciehuis klaar is. Het gebouwencomplex reed de voorbije eeuwen een straf parcours: van een toevluchtsoord voor monniken en het logement van Napoleon tot geïmproviseerd stad- en provinciehuis én Europees ontmoetingscentrum. Of in CittA-jargon: een verborgen parel. Tijd voor een rondleiding.
Veel rook, weinig vuur: banden tussen Antwerpse politici en vastgoedsector roepen lastige vragen op
Vrijdag, 19:42 Gazet v. Antwerpen

Een filmpje van nieuwssite Apache doet heel wat stof opwaaien.Daarop is te zien hoe het bijna voltallige Antwerpse schepencollege, burgemeester Bart de Wever op kop, in het sterrenrestaurant ?t Fornuis de verjaardag van vastgoedontwikkelaar Erik Van der Paal komt vieren. De banden tussen sommige politici en de firma Land Invest Group zijn al langer omstreden.
Antwerpse dj maakt remix voor superster Avicii: ?Het nummer was in één nacht klaar?
Vrijdag, 02:13 Gazet v. Antwerpen

Het was sowieso al een topjaar voor de Antwerpse DJ Licious. Wim Clukers (33) mocht deze zomer voor de eerste keer op de mainstage van Tomorrowland staan. Als kers op de taart heeft de Zweedse superster Avicii hem gevraagd om zijn nieuw nummer Lonely Together te remixen.
Sluikstort kent opmars in Antwerpse straten
16 November, 20:48 Gazet v. Antwerpen

Het aantal sluikstorten in de Antwerpse straten stijgt. Er lopen steeds vaker meldingen binnen, en er wordt alsmaar meer afval op straat gegooid. Het gaat om 716 ton per maand. De stad Antwerpen wil nu dat alle ambtenaren een oogje in het zeil houden, om het fenomeen de kop in te drukken. Als zij sluikstort opmerken, kunnen ze dat meteen melden via een speciale app op hun smartphone. Wie betrapt wordt op sluikstorten, krijgt een GAS-boete.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be