NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Antwerpse

2News.be / Trefwoorden / Antwerpse

Twitter bewierookt Antwerpse hulpdiensten na ontploffing: ?Een wonder dat er geen doden vielen?
Vandaag, 01:30 Gazet v. Antwerpen

De grote ontploffing op de Antwerpse Paardenmarkt van maandagavond heeft voor vele positieve reacties gezorgd op de sociale netwerksite Twitter. De Antwerpse hulpdiensten worden geprezen om hun snelle en efficiŽnte werking.
Burgemeester De Wever ?erg onder de indruk? van solidariteit onder omwonenden

Antwerps burgemeester Bart De Wever (N-VA) heeft maandagavond via Twitter zijn medeleven betuigd met de slachtoffers van de explosie aan de Paardenmarkt. In een bijkomende reactie aan Belga laat hij ook nog weten ?erg onder de indruk? te zijn van de solidariteit die na het incident ontstaan is onder omwonenden.
Behulpzame Antwerpenaars bieden omwonenden Paardenmarkt slaapplaatsen aan

Door de ontploffing aan de Paardenmarkt in Antwerpen maandagavond geraken heel wat omwonenden niet thuis. Op Twitter regent het met de hashtag #Antwerpenhelpt ondertussen hartverwarmende reacties van buurtbewoners die een slaap- of studeerplek aanbieden.
Explosie Antwerpse Paardenmarkt - Brandweer en speurhond zoeken naar slachtoffers
Aan de Paardenmarkt in Antwerpen zoekt de brandweer maandagavond naar slachtoffers die onder het puin zouden zijn terechtgekomen bij de explosie die verschillende gebouwen ernstig beschadigde. Dat gebeurt van bovenaf met verlichting vanop een ladderwagen. Ook de Civiele Bescherming helpt mee met een speurhond. Er is sprake van twee ŗ drie vermisten.


Gebouw in Antwerpen ingestort na explosie
Gisteren, 22:30 NOS nieuws

In het centrum van Antwerpen is een gebouw ingestort na een explosie. Daarbij zijn meerdere slachtoffers gevallen, meldt de politie. Om hoeveel mensen het gaat en hoe zij eraan toe zijn, is niet bekend.

De politie houdt er rekening mee dat er drie woningen betrokken zijn bij het incident.

De politie laat weten dat het niet gaat om terrorisme. De oorzaak van de ontploffing is nog onduidelijk. Mogelijk gaat het om een gasexplosie. Op de begane grond van het ingestorte pand zou een Italiaans restaurant hebben gezeten.
Topman MSC pleit voor weekendopening in Antwerpse containerterminals
Gisteren, 20:06 De Tijd
20:00 Marc Beerlandt, de topman van containerrederij MSC Belgium, vraagt dat terminals in de Antwerpse haven ook in het weekend trucks zouden ontvangen.


?Laat terminals in Antwerpse haven ook trucks tijdens het weekend ontvangen?
Gisteren, 19:30 Gazet v. Antwerpen

Marc Beerlandt, de topman van containerrederij MSC Belgium, vraagt dat terminals in de Antwerpse haven ook in het weekend trucks zouden ontvangen, zodat verkeersdrukte ten gevolge van de transportactiviteiten meer kan worden gespreid. Zo vertelt hij aan de maritieme nieuwssite Flows. Bij het Havenbedrijf en elders heeft men wel oren naar het idee.
Antwerpse Stadsfeestzaal weer vrijgegeven, rook afkomstig van vuil in ventilatie
Zaterdag, 21:00 Skynet
De Shopping Stadsfeestzaal aan de Antwerpse Meir is zaterdagavond opnieuw vrijgegeven na de rookontwikkeling die tot een volledige ontruiming van het gebouw had geleid. Dat zegt de Brandweer Zone Antwerpen.


Antwerpse Shopping Stadsfeestzaal ontruimd wegens rookontwikkeling
Zaterdag, 18:06 Skynet Belgie
Aan de Meir in Antwerpen is de Shopping Stadsfeestzaal vandaag omstreeks 16 uur volledig ontruimd omwille van rookontwikkeling. Dat bevestigt de brandweer Zone Antwerpen.


Deze vier Antwerpse deelneemsters strijden vanavond om kroontje Miss BelgiŽ

Los van de discussie of het kroontje van Miss BelgiŽ al dan niet glans verloren heeft, wordt vanavond in Plopsaland De Panne de 84ste Miss gekozen. Heeft Antwerpen opnieuw de winnende hand met dit kwartet? De verkiezing van Miss BelgiŽ is bij ons live te volgen op Fox (Telenet kanaal 13, Proximus kanaal 192), vanaf 20.30u.
Antwerpse regisseur schittert in Hollywood: ?Trots, fier, en een beetje bang?
Zaterdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

Zijn cv was al mooi gevuld, maar drie afleveringen regisseren in een Amerikaanse monsterproductie van ruim 60 miljoen dollar, dat heeft nog geen Vlaming Jakob Verbruggen (37) voorgedaan. Afgelopen donderdag mocht de Antwerpenaar in Los Angeles The Alienist voorstellen, in het gezelschap van acteurs Daniel Bruhl, Luke Evans en Dakota Fanning en 600 gasten.
Antwerpse brandweer wil kazerne verhuizen van Zuid naar Kiel
Vrijdag, 22:48 Skynet Belgie
De zoneraad van de Antwerpse brandweer heeft een princiepsakkoord bereikt over de verhuis van de kazerne in de Paleisstraat op het Zuid naar een site aan de Kielsevest in de wijk Kiel. Dat heeft het korps vrijdagavond bekendgemaakt. De post op het Zuid is erg verouderd en de brandweer wil bovendien delen van de zuidrand met onder meer de districten Wilrijk en Berchem sneller kunnen bereiken dan dat vandaag lukt.


Antwerpse en Zeebrugse haven besnuffelen elkaar opnieuw
Vrijdag, 12:12 De Tijd
11:37 De laatste weken lopen opnieuw gesprekken over een mogelijke samenwerking tussen de havens van Zeebrugge en Antwerpen.


Antwerpse bio-plastiekfabriek loopt 3 jaar vertraging op
Vrijdag, 09:12 De Tijd
09:08 De plastiekfabriek die BASF en Avantium in de Antwerpse haven willen bouwen, zal twee ŗ drie jaar langer op zich laten wachten.


Antwerpse Zoo en Planckendael hebben topjaar achter de rug
Vrijdag, 02:36 Gazet v. Antwerpen

De nieuwe Zoo scoort, zoveel is duidelijk. De mensapenvallei en de savanne lokten 1,1 miljoen bezoekers. Planckendael rondt voor het eerst de kaap van een miljoen bezoekers dankzij de Lego-tentoonstelling en het kerstolifantje.
Grootschalige drugsorganisatie opgerold: ook veel huiszoekingen in het Antwerpse
Donderdag, 14:36 Gazet v. Antwerpen

De Nederlandse en Belgische justitie hebben een grootschalige drugsorganisatie opgerold. Achttien personen zijn aangehouden.
Facebook beloont deze vier Antwerpse ?community?-groepen met een dikke duim? en een etentje

Niet als charmeoffensief en ook niet om kritiek te pareren, het eerste Thank You Dinner dat Facebook op Belgische bodem organiseert, is om de beheerders van enkele ?belangrijke? communities te bedanken. ?Deze groepen zijn belangrijk omdat ze enorm levendig zijn en zo veel moois teweegbrengen?, zegt Tineke Meijerman, woordvoerster van Facebook.
Resultaat na drie weken controles door Antwerpse politie: ?Weinig ernstige feiten?
Woensdag, 17:00 Gazet v. Antwerpen

De Lokale Politie van Antwerpen heeft van 16 december tot 7 januari op verschillende plaatsen in de stad Hades-acties uitgevoerd. Daarbij werden 1.823 personen en 1.609 voertuigen gecontroleerd. ?Tijdens de controleacties zijn er in de stad weinig ernstige feiten gebeurd?, klinkt het bij de politie.
Zorgt Antwerpse ?ReindeerCam? voor minder dodelijke ongevallen op Belgische spoorwegen?
Woensdag, 10:24 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse start-up Engine27 is bezig met het ontwikkelen van een camerasysteem dat het aantal persoonsongevallen op de Belgische spoorwegen moet doen afnemen. ?Elk slachtoffer op de Belgische sporen is er ťťn te veel?, klinkt het woensdag in Het Laatste Nieuws.
?Thuis?-acteur Mathias Vergels beklimt dam die 42 meter hoger is dan Antwerpse kathedraal
Woensdag, 04:24 Gazet v. Antwerpen

Zwaar geplaagd worden door hoogtevrees en toch de hoogste klimmuur ter wereld willen bedwingen: Thuis-acteur Mathias Vergels (25) weet nog altijd niet wat hem bezielde toen hij Saartje Vandendriessche uitdaagde in haar Eťn-programma

Op De Man Af.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be