NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Antwerpse

2News.be / Trefwoorden / Antwerpse

Van Tigchelt wil ?aan de slag? met feit dat minimumbezetting niet werd gehaald in Antwerpse gevangenis
20 Maart, 00:03 HLN.BE
Minister van Justitie Paul Van Tigchelt (Open Vld) wil ?aan de slag? met het feit dat de Antwerpse gevangenis niet aan de minimale personeelsbezetting kwam toen een gedetineerde er tijdens een staking dagenlang zwaar werd gemarteld. Dat zei hij dinsdagavond op Radio 1. Hij spreekt van een ?politieke verantwoordelijkheid?, maar ontslag is ?niet aan de orde?.


Huiszoeking bij HRD in hart Antwerpse diamantsector
23 Februari, 00:00 De Tijd
00:10 Het gerecht heeft een huiszoeking uitgevoerd bij HRD Antwerp, een van de belangrijkste diamantcertificeerders ter wereld. Dat vernam De Tijd en bevestigt HRD. Speurders hebben een karrenvracht compute...


?Sommige gevangenen vragen vrijwillig om naar de isolatiecel te gaan?: Antwerpse gevangenis weigert nieuwe gedetineerden door overbevolking
31 Januari, 00:02 HLN.BE
?We kunnen op dit moment geen humane detentie garanderen.? Het personeel van de Antwerpse gevangenis in de Begijnenstraat doet de deuren dicht voor nieuwe gedetineerden wegens overbevolking. Momenteel moeten bijna 70 gevangenen op matrassen op de grond slapen. Volgens de vakbond blijft de deur dicht tot er van de 675 mannelijke gedetineerden nog 600 overblijven. Nochtans leken de bezettingscijfers vorig jaar de goede kant uit te gaan. Waar liep het dan mis?


Staking bij onderaannemer van De Lijn in Antwerpse zuidrand opgeschort
15 Januari, 00:03 Skynet Economie
De staking die woensdag was uitgebroken bij een onderaannemer van De Lijn in Edegem en Tisselt, wordt vanaf zaterdag opgeschort. Dat zegt de socialistische vakbond ABVV. Er zullen weer bussen uitrijden voor zover die technisch in orde zijn.


Stikstofakkoord - Honderdtal boeren protesteert in Antwerpse haven tegen stikstofdecreet
21 December 2023, 00:05 Skynet Economie
Aan de site van chemiebedrijf Ineos in de Antwerpse haven is dinsdag een honderdtal landbouwers samengekomen voor een protestactie tegen het stikstofdecreet. Dat meldt de Farmers Defence Force.


Juridisch getouwtrek dreigt rond Antwerpse Waterbus
14 December 2023, 00:04 Skynet Economie
Het vernieuwde contract voor het beheer van de Antwerpse Waterbus dreigt te verzeilen in juridisch getrouwtrek. De huidige uitbater, het Nederlandse Aqualiner, heeft bij de Raad van State een bezwaar ingediend tegen een beslissing van de Vlaamse regering. Dat bevestigen Aqualiner en het Agentschap Maritieme Dienstverlening en Kust (MDK) woensdag.


Fusiegesprekken Antwerpse watermaatschappijen Pidpa en water-link "on hold"
1 December 2023, 00:01 Skynet Belgie
De Antwerpse watermaatschappij Pidpa zet de fusiegesprekken met sectorgenoot water-link "on hold". Dat deelt Pidpa donderdagavond mee, na een raad van bestuur waarop de beslissing viel. "Voor de bestuurders van Pidpa is er op dit moment een onvoldoende vertrouwensbasis om tot een constructieve samenwerking te komen op basis van gelijkwaardigheid, in het belang van de klanten, de medewerkers en de aangesloten steden en gemeenten", klinkt het.


Toegift aan Antwerpse politie "levert niets op", zegt De Wever
25 Oktober 2023, 00:04 Skynet
Dat de Antwerpse lokale politie voor de rest van het jaar wordt vrijgesteld van het versterken van andere politiezones, om zo meer capaciteit te kunnen vrijmaken voor het bewaken van de Joodse gemeenschap, levert volgens burgemeester Bart De Wever (N-VA) niets op. Dat laat hij weten via zijn woordvoerder. De Antwerpse politie blijkt die uren al bijna volledig te hebben vervuld, klinkt het.


Antwerpse regisseur met Scandinavische roots tipt 3x Stockholm
22 Oktober 2023, 00:01 De Tijd
07:30 Waarom naar het Zuiden trekken als het Noorden zoveel moois te bieden heeft? Wij spraken met de Antwerpse fotograaf en regisseur Bjorn Tagemose met Scandinavische roots in Zweden.


10 Oktober 2023, 00:09 Skynet Economie
Parket vervolgt niemand in onderzoek naar hart Antwerpse diamant
15 Augustus 2023, 00:06 Skynet Economie
Het gerechtelijk onderzoek naar HRD Antwerp, een van de belangrijkste diamantcertificeerders ter wereld, is afgerond. Het Antwerps parket besluit dat niemand voor de strafrechter moet komen. Dat schrijft De Tijd vrijdag.


Antwerpse Voetgangerstunnel vier dagen dicht voor werken
26 Maart 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

In Antwerpen sluit het Agentschap Wegen en Verkeer (AWV) van maandag 27 tot en met donderdag 30 maart de Sint-Annatunnel, beter bekend als de Voetgangerstunnel, volledig af voor onderhoudswerken. Het gaat om heel uiteenlopende werken die door vijf aannemers tegelijkertijd worden uitgevoerd.




OVERZICHT: Alle uitslagen en doelpuntenmakers van zaterdag in het Oost-Vlaamse voetbal
12 Maart 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Hieronder vindt u een overzicht van alle uitslagen en doelpuntenmakers van alle zaterdagdwedstrijden in het Oost-Vlaamse voetbal.




Gaston Avila in vier maanden van Antwerpse beloften tot penaltyheld van de Bosuil: ?Over vier jaar wil ik op het WK staan?
4 Maart 2023, 00:01 HLN.BE
?t Kan snel keren in voetbal. Vier maanden terug stond Gaston Avila (21) nog te voetballen bij de beloften van Antwerp in Eerste Nationale, gisteren knalde de Argentijnse verdediger de Great Old van op de stip naar de bekerfinale. Vijf dingen die u moet weten over Antwerps penaltyheld tegen Union.


Ongeval tussen bestelwagen en vrachtwagen op Antwerpse Ring richting Nederland
21 Februari 2023, 00:17 Gazet v. Antwerpen

Op de Antwerpse Ring richting Nederland Is maandagavond een ongeval gebeurd tussen een bestelwagen en een vrachtwagen. De bestuurder van de bestelwagen moest door de brandweer uit het voertuig ontzet worden en werd met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.




Antwerpse advocaat opgepakt in Sky-onderzoek: ?Verhoord en vrijgelaten onder voorwaarden?
15 Februari 2023, 00:02 Gazet v. Antwerpen

Een Antwerpse strafpleiter is dinsdag door de federale gerechtelijke politie opgepakt in een Sky-onderzoek. Dat bevestigt het Antwerps parket. De man werd na voorleiding bij de onderzoeksrechter vrijgelaten onder voorwaarden.




Antwerpse parkeergarages over twee jaar uitgerust met rijdende robotladers voor elektrische wagens
20 Januari 2023, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Over twee jaar zullen een op de acht parkeerplaatsen gereserveerd zijn voor elektrische wagens. Om niet overal laadpalen te plaatsen, zal er gewerkt worden met rijdende robotladers die meerdere wagens tegelijk kunnen opladen, met oog op de stabiliteit en brandveiligheid van de parkings.




Onderzoek bommelding containerschip dat weggestuurd werd van Antwerpse haven nog gaande
24 December 2022, 00:06 Skynet Economie
Het onderzoek naar de bommelding die is gedaan met betrekking tot een containerschip dat op weg was naar de haven van Antwerpen, is nog gaande. Dit laat een woordvoerder van de politie desgevraagd weten, meldt het Nederlandse persagentschap ANP.


Ineos start bouw van omstreden Project ONE in Antwerpse haven
17 December 2022, 00:06 Skynet Economie
In het Antwerpse havengebied is donderdag het symbolische startschot gegeven van de bouw van Project ONE van chemiebedrijf Ineos. De ethaankraker, met 4 miljard euro een van de grootste private investeringsprojecten ooit in ons land, moet ondanks protest van milieubewegingen de chemische cluster in de Antwerpse haven een sterke boost geven en Ineos in staat stellen de productie van ethyleen duurzamer te laten gebeuren dan vandaag het geval is.


Antwerpse tramlijn 12 voorlopig niet in gebruik door personeelstekort
28 Augustus 2022, 00:07 Skynet Economie
In Antwerpen is tramlijn 12 tussen het stadscentrum en het Sportpaleis na een jaar van vernieuwingswerken weer klaar voor gebruik, maar De Lijn kiest er voorlopig voor om er toch nog geen trams op te laten rijden. De reden is volgens De Lijn het aanhoudende personeelstekort.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn