NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Antwerpen

2News.be / Trefwoorden / Antwerpen

Dit zijn de leukste boetiekhotels van Antwerpen
Vandaag, 04:06 Gazet v. Antwerpen

CittA gaat elke week op zoek naar ­topadresjes. Deze week: boetiekhotels.
Tachtig fietsers voeren actie rond klimaateisen in Antwerpen
Gisteren, 20:36 Skynet
Een tachtigtal fietsers heeft zaterdag een actietocht gehouden doorheen de Antwerpse binnenstad naar aanleiding van de klimaattop in Bonn. Ze hielden halt op zes locaties die ze linkten aan de zes eisen van klimaatbeweging Climate Express. Ook in onder meer Gent, Leuven, Brussel en Aalst stonden er deze week soortgelijke acties op het programma.


Jihadbruid (16) ontvoerd, mishandeld en vastgehouden in Antwerpen: ?Ik was zijn fokkonijn?
Gisteren, 16:06 Gazet v. Antwerpen

?Dag en nacht leefde ik in angst. Ik kon niet aan hem ontkomen. Zowel fysiek als geestelijk had hij mij volledig in zijn macht?, vertelde Anna (*) aan de Nederlands openbare omroep NOS. Ze was amper 16 toen ze in de zomer van 2016 een maand verdween. Uiteindelijk vond de politie haar in een klein appartement in Antwerpen, nabij het Centraal Station. Hij wou haar meenemen naar Syrië. Haar ontvoerder, een 39-jarige Amsterdammer, moet zich nu verantwoorden voor de rechter. Hij riskeert een celstraf voor het ontvoeren, vasthouden en mishandelen van een kwetsbare minderjarige.
Sint in topvorm bij aankomst in Antwerpen: ?Er zijn dit jaar geen stoute kinderen?

In Antwerpen kwam deze middag Sinterklaas en zijn gevolg aan uit Spanje. Bart De Wever en Bart Peeters hadden de eer de heilige man als eerste te verwelkomen. Sinterklaas, toch weer bijzonder kwiek voor zijn leeftijd, informeerde meteen naar de toestand van de Antwerpse daken. Oh ja: er zijn géén stoute kinderen dit jaar.
?Samen? lanceert petitie tegen invloed van vastgoedlobby in Antwerpen
Gisteren, 13:42 Gazet v. Antwerpen

De Antwerpse lijst Samen lanceert een petitie tegen de vastgoedlobby. Dit naar aanleiding van de controverse rond Land Invest Group. Deze week werden beelden openbaar gemaakt van een bezoek van het Antwerpse schepencollege aan het verjaardagsfeest van vastgoedontwikkelaar Erik Van der Paal.
Vervoort: 'Ik heb federale regering niet gehoord over rellen in Antwerpen'
Vrijdag, 12:30 De Tijd
11:54 Het aangekondige federale actieplan voor een lik-op-stukbeleid in de hoofdstad wordt door de Brusselse politici op veel scepsis onthaald.


Kaffee van Antwerpen opent in het Zuiderpershuis en zal u weten te verrassen
Vrijdag, 05:12 Gazet v. Antwerpen

Gazet van Antwerpen zit weer op Kaffee! En nog wel samen met u. Na het enorme succes van Kaffee van Antwerpen vorig jaar, kunt u dit jaar in het Zuiderpershuis opnieuw bij ons terecht. Het zeer uiteenlopende programma dat u wordt voorgesteld is alweer om duimen en vingers van af te likken.
Queens of the Stone Age in Sportpaleis: Passionele en loeiharde rock-?n-roll

De Amerikaanse hardrockgroep Queens of the Stone Age heeft donderdagavond in een uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen een sterke en strakke set gespeeld. Zanger Josh Homme bewoog zijn stem in alle richtingen, maar zong altijd passioneel en loepzuiver.
Vreemdelingenstemrecht biedt partijen grote kansen en dan vooral in Antwerpen

Niet-Belgen kúnnen een grote rol van betekenis spelen bij de gemeenteraads-

verkiezingen van 2018. Maar ze schrijven zich amper in. Partijen zien het potentieel.?Iedere vreemdeling die zich niet registreert, is een gemiste kans.?
Mister Neon woont in Antwerpen
Donderdag, 07:24 De Tijd
06:00 De Antwerpse grafisch kunstenaar Rizon Parein ontwerpt reclamecampagnes voor wereldmerken als Nike en Apple. Voor de rapper Jay Z maakte hij de affiche van een muziekfestival. Nu cureert hij een festi...


Russische activiste van Pussy Riot is in Antwerpen: ?Ze zullen me nooit de mond snoeren?
Woensdag, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Ze vindt studenten tegenwoordig vaak wat te braaf en wil hen daarom ?inspireren om voor zichzelf op te komen?. Dat deed Nadya Tolokonnikova (28), als stichtend lid van de feministische punkgroep Pussy Riot wereldwijd uitgegroeid tot een boegbeeld van Russisch verzet tegen president Poetin, woensdag ook in Antwerpen. ?Want activisme start vaak bij studenten.?
CONTRA Tanguy Ottomer ?Antwerpen moet geen Bokrijk worden"
Woensdag, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Beroepsantwerpenaar Tanguy Ottomer geniet van het bruisende leven in de stad op zondag. ?Ik kan echt genieten van een luie zondag, maar in het midden van de stad moet het leven bruisen in het weekend, ook op zondag. Toeristen zijn vaak teleurgesteld als ze horen dat onze winkels maar open zijn tot 18u in het weekend en maar een keer per maand op zondag. Als een stad mensen wil aantrekken en grootser wil worden, moet de stad ook op zondag een groot aanbod hebben aan activiteiten en evenementen.?
Kobe Desramaults en Geert Van Hecke scoren hoog met nieuwe restaurants, maar er is maar één koning van Gault&Millau

Chambre Separée en Zet?joe, de nieuwe restaurants van topchefs Kobe Desramaults en Geert van Hecke, hebben hun entree niet gemist. De nieuwe gids van Gault&Millau, die maandagmiddag werd voorgesteld, bekroont hen met respectievelijk een 17.5 en een 17 op 20. Peter Goossens blijft de onbetwiste koning van de Gault&Millau: zijn restaurant Hof van Cleve krijgt voor het vijftiende jaar de hoogste score van 19.5 op 20.
Uitbreiding zone 30 op grens Wilrijk-Antwerpen
Maandag, 02:12 Gazet v. Antwerpen

Het Antwerpse schepencollege keurde de uitbreiding en de inrichting van nieuwe zones 30 goed op de grens van Wilrijk en Antwerpen. Het gaat om de wijken Valaar Oost en Oosterveld Elsdonk.
Verscholen atelier in een garage in de Seefhoek: Grieks-Nederlandse ontwerpster is thuis in Antwerpen
12 November, 02:42 Gazet v. Antwerpen

Al bij haar eerste bezoekje aan Antwerpen bezweek de Grieks-Nederlandse ontwerpster Anna Rosa Moschouti voor de stad en haar inwoners. Een mix van hipster, casual en aristocratisch, zo omschrijft ze de inspirerende designscène. De metropool vormt vandaag de perfecte uitvalsbasis voor haar juwelenlijn. Een blik achter de schermen in haar atelier.
Jamiroquai tovert Sportpaleis om tot één grote disco

De Britse funkpopgroep Jamiroquai heeft zaterdag een bijna uitverkocht Sportpaleis in Antwerpen omgetoverd tot een disco. De oude hits van de band brachten de fans aan het dansen, en ook het nieuwe werk was best goed.
De favoriete plekken van Steven Goegebeur: ?Mijn carrière is in Antwerpen begonnen?
11 November, 10:30 Gazet v. Antwerpen

Stand-upcomedian Steven Goegebeur is in zijn nopjes. Over twee weken staat hij op zijn favoriete bühne voor zijn nieuwe show De Man van Morgen. ?In de Arenberg word je als het ware omarmd door het publiek, net zoals ik het graag heb. Intiem en gezellig.? Daarom staat deze zaal in zijn lijstje van vijf lievelingsplekken in Antwerpen. Tijd voor een toer door het centrum.
Twee meubelmakers onder één dak in Antwerpen: zo ziet hun interieur eruit
11 November, 05:42 Gazet v. Antwerpen

Julie volgde interieurarchitectuur in Antwerpen, Lennart studeerde interieurvormgeving in Brussel. Vervolgens kwamen de twee elkaar precies in het midden tegen, tijdens een bachelor-na-bacheloropleiding meubelontwerp in Mechelen. En een paar jaar later kochten ze samen dit interbellumappartement uit 1935, dat ze niet alleen zelf verbouwden, maar ook inrichtten met meubels van eigen makelij.
Dit zijn de duurste ziekenhuizen van de provincie Antwerpen
10 November, 22:24 Gazet v. Antwerpen

De prijs voor een ziekenhuisverblijf in een eenpersoonskamer wordt opnieuw duurder door de ereloonsupplementen die maar blijven stijgen. Dat blijkt uit de Ziekenhuisbarometer van de Socialistische Mutualiteiten.
Indoor Red Lions gaan voor top vier op EK zaalhockey in Antwerpen
10 November, 17:36 Gazet v. Antwerpen

Van 12 tot en met 14 januari vindt in de Lotto Arena in Antwerpen het EuroHockey Indoor Championship voor mannen plaats, het tweejaarlijkse Europees kampioenschap zaalhockey. De ambitie van de Belgian Indoor Red Lions is volgens bondscoach Alexandre de Chaffoy om bij de eerste vier van acht deelnemende landenploegen te eindigen. België zit in een poule met Oostenrijk, Zwitserland en Rusland.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be