NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Android

2News.be / Trefwoorden / Android

Augmented reality-platform ARCore werkt op Pixel-toestellen met Android 8.1
Vandaag, 20:00 Tweakers
ARCore, Googles platform voor augmented reality, is beschikbaar voor Pixel-toestellen die op Android 8.1 draaien. Gebruikers kunnen hiermee ar-stickers inzetten. Google heeft in aanloop naar de release van Star Wars: The Last Jedi een aantal Star Wars-stickers uitgebracht.


Belgen ontdekken beveiligingslek in Android
Vandaag, 13:37 Emerce
Alweer is een kwetsbaarheid in Android aangetroffen en dit keer is die ontdekt door het Belgische bedrijf GuardSquare. Google heeft de fout al in november gerepareerd.


Google toont lijst met smartwatches die Oreo-update voor Android Wear krijgen
Gisteren, 13:30 Tweakers
Google heeft een lijst online gezet waarop is te zien welke smartwatches met Android Wear een update krijgen naar Android 8.0 Oreo. Uit de lijst blijkt dat een aantal oudere horloges niet voorzien worden van de nieuwe software.


Google brengt final versie Android 8.1 uit voor Pixel 2 en Pixel 2 XL
Zaterdag, 12:12 Tweakers
Google heeft de definitieve versie uitgebracht van Android 8.1 voor zijn smartphones Pixel 2 en Pixel 2 XL. De softwareupdate komt binnen via een over-the-air update, en brengt daarmee het bčtaprogramma tot een einde. In de Android 8.1-update zit onder andere ondersteuning voor Visual Core.


Xiaomi begint test met Android Oreo op Mi A1-smartphone
Woensdag, 10:48 Tweakers
Xiaomi begint met een test van Android Oreo op zijn Mi A1-smartphone. Dat toestel is onderdeel van het Android One-programma en draait stock-Android. De Chinese smartphonefabrikant vraagt op zijn forum bezitters van het toestel zich aan te melden voor de bčta.


Google brengt Android Oreo (Go edition) en Android 8.1 woensdag uit
Dinsdag, 10:12 Tweakers
Google brengt woensdag Android Oreo (Go edition) uit. Fabrikanten kunnen de uitgeklede Android-versie gebruiken voor budgetsmartphones. Het besturingssysteem neemt weinig ruimte in en bevat Google Data Saver-functies om op mobiele data te besparen.


Google gaat waarschuwen voor Android-apps die ongevraagd gegevens verzamelen
4 December, 10:12 Tweakers
Google heeft nieuw beleid aangekondigd ten aanzien van Android-apps die gegevens van gebruikers verzamelen. Het bedrijf wil waarschuwingen tonen als apps zonder toestemming gegevens verzamelen en stelt eisen aan ontwikkelaars.


Twitter lanceert Lite-versie van Android app
4 December, 09:48 Emerce
Twitter heeft een Lite-versie van zijn Android app uitgebracht voor een aantal landen in Afrika, Azië, het Midden Oosten en Latijns Amerika.


Commits wijzen erop dat Chrome op Android hdr-ondersteuning krijgt
4 December, 08:24 Tweakers
Commits van Google in de broncode van Chrome voor Android wijzen erop dat de mobiele browser snel ondersteuning krijgt voor hdr-video's. Die ondersteuning is er momenteel niet, hoewel Android sinds versie 7.0 hdr-content ondersteunt.


Google legt kaas op de burger in Android 8.1
29 November, 14:18 Tweakers
Google brengt binnenkort Android 8.1 uit. De nieuwste versie van het besturingssysteem voor smartphones bevat een belangrijke verbetering: niet langer ligt de kaas onder de burger, voortaan ligt het gele plakje op de juiste plaats, bovenop de warme homp vlees.


Veel verborgen trackers in populaire Android-apps
29 November, 09:42 Emerce
In meer dan 300 Android-apps in de Google Play Store zitten trackers die de privacy ernstig aantasten. Dat zeggen onderzoekers van het Privacy Lab van de Yale University en de Franse organisatie Exodus Privacy.


Google ontdekt Tizi-spyware die gegevens steelt op Android-apparaten
28 November, 09:24 Tweakers
Googles beveiligingsteam heeft spyware geďdentificeerd die het de naam Tizi heeft gegeven. Deze is voornamelijk actief in Afrikaanse landen en steelt gegevens van Android-toestellen, bijvoorbeeld uit apps als WhatsApp en Facebook.


Laatste preview voor Android 8.1 komt uit en schakelt Pixel Visual Core in
28 November, 08:12 Tweakers
Google heeft de laatste developer preview voor Android 8.1 uitgebracht op zijn Pixel- en Nexus-apparaten. Deze release schakelt zoals eerder aangekondigd de Pixel Visual Core in. Dat is een aparte soc in de Pixel 2 en Pixel 2 XL.


HTC brengt Android 8.0 Oreo-update uit voor U11-smartphones in de VS
27 November, 19:48 Tweakers
HTC is begonnen met het pushen van de Android Oreo-update naar Amerikaanse gebruikers van simlockvrije U11-smartphones. Dat maakte een topman bekend via Twitter. De update komt op termijn ook naar de U Ultra en de HTC 10.


De malwaredreiging voor Android neemt toe
27 November, 10:24 Emerce
De malwaredreiging voor Android neemt toe. Dat zegt beveiliger G Data. Beveiligingsexperts van G DATA hebben in het derde kwartaal van 2017 810. Dit is ongeveer 17 procent meer dan in het tweede kwartaal.


Microsoft maakt Office voor Android weer beschikbaar voor alle Chromebooks
27 November, 07:48 Tweakers
Meer dan een jaar nadat Microsoft beloofde dat de Office-apps voor Android weer naar alle Chromebooks zouden komen, zijn deze op de laptops met Chrome OS weer te gebruiken. Lang waren de apps alleen op de Pixelbook beschikbaar.


Open bčta Android 8.0 komt uit voor OnePlus 5
26 November, 10:48 Tweakers
OnePlus heeft de eerste bčta uitgebracht van de Android 8.0-update voor de OnePlus 5. De software moet dus nog door een testperiode heen, maar de software is wel voor alle gebruikers van de smartphone uit te proberen. Eerder deed OnePlus een open bčta met de OnePlus 3 en 3T.


Bandai brengt volgend jaar Tamagotchi voor Android en iOS uit
25 November, 13:00 Tweakers
Gamemaker Bandai brengt binnenkort een versie van Tamagotchi voor smartphones uit. Het digitale huisdier, dat door de gebruiker moet worden verzorgd, werd twintig jaar geďntroduceerd en werd toen razend populair onder kinderen.


HMD brengt Android Oreo-update uit voor Nokia 8
24 November, 17:48 Tweakers
HMD is begonnen met het pushen van de Android Oreo-update naar zijn Nokia 8-toestellen. Dat maakt een topman bekend via Twitter. Andere toestellen van de fabrikant met het Nokia-merk krijgen de update later.


Toestellen vanaf OnePlus 3 krijgen Android 8.1-update, maar geen Project Treble
22 November, 10:48 Tweakers
OnePlus zegt dat zijn telefoons vanaf de OnePlus 3 een update krijgen naar Android 8.1, maar dat er geen ondersteuning voor Project Treble zal komen. Treble wijzigt de opbouw van Android, waardoor fabrikanten sneller updates kunnen doorvoeren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be