NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




American

2News.be / Trefwoorden / American

?American Idol?-producent Nigel Lythgoe opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag
4 Januari, 00:03 HLN.BE
De Britse producent Nigel Lythgoe (74) wordt opnieuw beschuldigd van seksueel wangedrag. Vorige week klaagde Paula Abdul (60) hem aan voor aanranding en seksuele intimidatie. Inmiddels hebben nog twee vrouwen een rechtszaak aangespannen tegen de maker van de programma?s ?American Idol? en ?So You Think You Can Dance?.


American Festival: Anthony Kumpen begint uitstekend aan het weekend
16 Oktober 2023, 00:02 Autosport
Vier vrije sessies van 30 minuten stonden er vrijdag op het programma van de deelnemers aan de NASCAR Whelen Euro Series, twee voor de EuroNASCAR PRO divisie en twee voor de EuroNASCAR 2 divisie. Bij de PRO?s toonde Anthony Kumpen (PK Carsport Camaro) zich tweemaal de snelste en hij sloot de dag af met de beste chrono in 1:37.550.

Lees meer: American Festival: Anthony Kumpen begint uitstekend aan het weekend


American Festival: Pole voor Russell Lamborghini!
16 Oktober 2023, 00:02 Autosport
De laatste pole positie van het Belcar Endurance Championship 2023 komt op naam van de Russell Racing Lamborghini. De rode bolide, die vanaf deze wedstrijd door NGT wordt gerund, greep in de slotminuten de pole. Eerder hadden Jan Lauryssen (Q1 Trackracing Porsche), Dylan Derdaele (Belgium Racing Porsche) en Bert Longin (PK Carsport Audi) op enkele minuten tijd bovenaan de tijdstabellen postgevat. De beste uitgangspositie dus voor de Lamborghini, met daarnaast de Porsche van man-in-vorm Jan Lauryssen, die eerder dit jaar in Spa nog naar de zege soleerde. De Audi van puntenleiders Longin/Longin/Guelinckx start vanop rij 2. Primus in toerisme was de GTE Racing Cupra TCR.

Lees meer: American Festival: Pole voor Russell Lamborghini!


American Festival: De NASCAR races op zaterdag in beeld gebracht
16 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Foto's: American Festival: De NASCAR races op zaterdag in beeld gebracht


American Festival: Dauenhauer droogt concurrentie af - Ercoli kampioen met 1 punt verschil
16 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Tobias Dauenhauer heeft op Circuit Zolder de de slotmanche van de NASCAR Whelen Euro Series op zijn naam geschreven. De Duitser hield Giorgio Maggi en Loris Hezemans achter zich, maar de Italiaan kreeg een penalty wegens een jump-start en viel terug tot P6. Daardoor werd Fabrizio Armetta gepromoveerd tot P3. Lucas Lasserre had genoeg aan een zevende plaats om zijn eerste titel in de topklasse van het EK NASCAR te bezegelen. Anthony Kumpen kwam als vierde over de meet, maar kreeg een penalty van 10 seconden vanwege een jump start. De Hasselaar besloot op P7.

Lees meer: American Festival: Dauenhauer droogt concurrentie af - Ercoli kampioen met 1 punt verschil


American Festival: Jouffreau beklinkt EN2-titel met zege
16 Oktober 2023, 00:01 Autosport
Op zaterdag moest Paul Jouffreau op Circuit Zolder bij de eerste EuroNASCAR2-manche tevreden zijn met de tweede plaats, nadat hij door een penalty de zege door de vingers zag glippen. Op zondag stelde de Fransman evenwel orde op zaken en met een nieuwe zege verzekerde hij zich van zijn eerste NASCAR-titel. Martin Doubek besloot op P2 en Patrick Schober zorgde voor een derde Ford Mustang op het eindpodium.

Lees meer: American Festival: Jouffreau beklinkt EN2-titel met zege


American Festival: Jan Lauryssen wint - Longin/Longin/Guelinckx kampioen
16 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Jan Lauryssen heeft in zijn Q1 Trackracing Porsche 911 GT3 Cup de afsluitende manche van het Belcar Endurance Championship 2023 gewonnen. Net als bij de tweede wedstrijd, op Spa-Francorchamps, soleerde Lauryssen bij de seizoensfinale op Circuit Zolder naar de zege. Bert en Stienes Longin en Peter Guelinckx bekroonden hun titel in de PK Carsport Audi met de zilveren medaille, terwijl Jos Menten en Koen Wauters met een derde plaats de titel in de Porsche Endurance Trophy Benelux op zak staken.

Lees meer: American Festival: Jan Lauryssen wint - Longin/Longin/Guelinckx kampioen


American Festival: Zeges voor Steven Maris en voor Ruud Boffin in de Belcar Skylimit Sprint Cup
16 Oktober 2023, 00:00 Autosport
Niettegenstaande Steven Maris (BMW E36 M3) pas als zevende van start ging in de eerste race van de Belcar Skylimit Sprint Cup, wist hij toch de race te winnen en gaf alzo zijn titel nog meer glans. Hij werd daarbij wel geholpen door Bart Lievens (BMW M2 Competition) die op de pole stond, maar zijn start volledig miste. In de tweede race zagen we een intense strijd voor de zege tussen Marris, Boffin en Fernandes en ditmaal moest Maris zijn meerdere erkennen in Ruud Boffin (BMW M4).

Lees meer: American Festival: Zeges voor Steven Maris en voor Ruud Boffin in de Belcar Skylimit Sprint Cup


Wall Street: American Express stuit op nukkige belegger
22 Juli 2023, 00:00 De Tijd
22:15 Sterke kwartaalcijfers worden lang niet altijd beloond met een stijgende beurskoers. Soms struikelen beleggers over te voorzichtige vooruitzichten, ondervond American Express.


The American-acteur Johan Leysen (73) onverwachts overleden
3 April 2023, 00:00 NU.NL - Film
De Belgische acteur Johan Leysen is onverwachts overleden, meldt de Vlaamse omroep VRT donderdag. Hij is op 73-jarige leeftijd gestorven aan een hartstilstand.


COMMENTAAR. ?The American Eagle trad uit de schaduw bij de Kemphanen?
20 Februari 2023, 00:00 Gazet v. Antwerpen

Hij staat al een heel seizoen in de schaduw van Maxim De Cuyper, zijn collega op de andere flank. De laatste weken speelt ook Bryan Reynolds zich steeds meer in de kijker, met als voorlopig hoogtepunt zijn hoge vlucht van zondagavond op Stayen. The American Eagle sloeg zijn vleugels uit en domineerde met verve zijn rechterflank. De beste man op het veld.




Taylor Swift is de grote winnaar van de American Music Awards
28 November 2022, 00:06 NU.NL - Muziek
Taylor Swift heeft zondagavond zes prijzen gewonnen tijdens de uitreiking van de American Music Awards (AMA's), in Los Angeles. Daarmee werd zij de grote winnaar van de avond. De zangeres won onder meer een prijs voor artiest van het jaar, beste video en beste vrouwelijke popartiest.


American Festival: Anthony Kumpen: ?Ik ben klaar om voor de zege te strijden?
7 Oktober 2022, 00:01 Autosport
Meer dan vier jaar na zijn vorige race maakt Anthony Kumpen volgend weekend zijn comeback. De 43-jarige Hasselaar doet dat aan het stuur van een NASCAR Whelen Euro Series Chevrolet Camaro ? uiteraard uit de ateliers van PK Carsport ? in het kader van het American Festival in Zolder. En de Limburger is vast van plan om voor zijn thuispubliek stevig uit de hoek te komen.

Lees meer: American Festival: Anthony Kumpen: ?Ik ben klaar om voor de zege te strijden?


American Festival Zolder: Longin, Longin en Guelinckx willen ook de algemene Belcar-titel
7 Oktober 2022, 00:01 Autosport
Dit weekend staat in het kader van het American Festival in Zolder de laatste race van het Belcar Endurance Championship op het programma. Na hun overwinning in de 24 Uur van Zolder en de titel in de GTA-klasse willen Peter Guelinckx, Bert en Stienes Longin met de PK Carsport Audi R8 LMS GT2 nu ook zekerheid verwerven over de algemene Belcar-titel. ?We hebben er zin in?, klinkt het in koor.

Lees meer: American Festival Zolder: Longin, Longin en Guelinckx willen ook de algemene Belcar-titel


American Festival NASCAR is de jaarlijkse afspraak voor ?Amerikaans? spektakel op en naast de piste op Circuit Zolder
7 Oktober 2022, 00:00 Autosport
8 en 9 oktober is Circuit Zolder misschien wel het meest Amerikaanse circuit in Europa. Uiteraard heeft dat alles te maken met de komst van de NASCAR Whelen Euro Series, de Europese tak van de oh-zo-beroemde NASCAR-competitie en dat in het kader van zeer lange samenwerking. Bovendien blijft de Amerikaanse ambiance niet tot het asfalt beperkt. Ook in de paddock gonst het van de Amerikaanse activiteiten en jong en oud kunnen er twee dagen lang hun hart ophalen. Het feest begint vroeger dan zaterdag, want op donderdag is er al een parade van Circuit Zolder naar het Heldenplein in het centrum van Zolder om iedereen al op de juiste temperatuur te brengen. Afspraak dit weekend op Circuit Zolder!

Lees meer: American Festival NASCAR is de jaarlijkse afspraak voor ?Amerikaans? spektakel op en naast de piste op Circuit Zolder


American Festival NASCAR: De parade op het Heldenplein in beeld gebracht
7 Oktober 2022, 00:00 Autosport
Foto's: American Festival NASCAR: De parade op het Heldenplein in beeld gebracht


Aanval op American Airlines legt data van klanten en personeel bloot
22 September 2022, 00:08 Techzine
De persoonsgegevens van klanten en medewerkers van American Airlines (AA) zijn blootgelegd door een datalek. AA schreef in een brief aan slachtoffers dat een aanvaller in juli toegang kreeg tot de e-mailaccounts van medewerkers. Nadat de luchtvaartmaatschappij de inbreuk ontdekte werden de e-mailaccounts beschermd. AA schakelde een forensisch bedrijf in om de aard en omvang […]


K-popgroep BTS grote winnaar tijdens American Music Awards
25 November 2021, 00:04 NU.NL - Muziek
K-popgroep BTS is zondagavond uitgeroepen tot artiest van het jaar bij de American Music Awards (AMA's). Daarnaast wonnen de Zuid-Koreaanse artiesten de awards voor best popgroep en beste poplied (Butter).


American Festival: Pole voor Krafft Racing/PK Carsport Norma
11 Oktober 2021, 00:04 Autosport
Stienes Longin is in goede doen dit weekend, nog maar net bekomen van zijn eerste zege dit seizoen in de NASCAR Whelen Euro Series, zette hij de Krafft Racing/PK Carsport Norma M20 FC op pole voor de finale van het Belcar Endurance Championship die zondag plaats vindt.

Lees meer: American Festival: Pole voor Krafft Racing/PK Carsport Norma


American Festival: Emotioneel afscheid van de Open Proto?s
11 Oktober 2021, 00:04 Autosport
Eens werden ze binnengehaald als de redders van het Belcar Endurance Championship om het tanende aantal deelnemers op te krikken, dit weekend rijden ze hun laatste race in de serie, de Open Proto?s. De teams die een open proto inzetten in de Belcar besloten om dit afscheid extra in de verf te zetten met een eerbetoon in de paddock van Circuit Zolder. Op zaterdagnamiddag verzamelden rijders en teamleden zich aan de Bianchibocht rond drie wagens waarbij ieder teamlid een rouwband om had met het opschrift "Open Proto".

Lees meer: American Festival: Emotioneel afscheid van de Open Proto?s





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn