NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Amd


QNAP voorziet nas-lijn van AMD-apu's
Vrijdag, 09:18 Tweakers
QNAP heeft een lijn nas-systemen onthuld die AMD-quadcores aan boord hebben. De processor is de AMD RX-421BD, een embedded quadcore-apu die AMD in 2015 introduceerde en nog over Excavator-cores beschikt.


Dell introduceert nieuwe XPS 15 2-in-1 met AMD-gpu en nieuw toetsenbord
9 Januari, 21:54 Tweakers
Dell heeft op CES de nieuwste versie van de XPS 15 2-in-1 getoond. De laptop is uitgerust met een Intel-processor met een ingebouwde AMD-gpu en een nieuw toetsenbord dat gebruikmaakt van magneten.


AMD verlaagt adviesprijs voor Ryzen-processors
9 Januari, 11:42 Tweakers
AMD heeft een verlaging van de adviesprijs aangekondigd voor de bestaande Ryzen-processors. Het gaat dan vooral om prijsdalingen bij de Ryzen 7- en Ryzen 5-processors. AMD voert deze aanpassingen door om beter te concurreren met Intels achtste generatie Core-processors.


AMD kondigt nieuwe Ryzen-apu's aan en plant 12nm-Zen voor april
8 Januari, 12:18 Tweakers
AMD heeft tijdens CES nieuwe mobiele- en desktop-apu's aangekondigd. Op het mobiele platform gaat het om Ryzen 3 en Ryzen Pro-processors, terwijl het voor de desktop om twee quadcore-processors met Vega-gpu's gaat. De tweede generatie Ryzen-processors staat op de rol voor april dit jaar.


Windows-gebruikers met AMD-processors klagen over problemen na Meltdown-patches
8 Januari, 11:00 Tweakers
Mensen met AMD-processors, hoofdzakelijk oudere modellen, klagen erover dat de Microsoft-patches naar aanleiding van Meltdown en Spectre ervoor zorgen dat hun systemen niet meer starten. Ook een Windows-herinstallatie lijkt geen effect te hebben.


Intel onthult Hades Canyon-NUC's met AMD RX Vega-gpu
8 Januari, 10:24 Tweakers
Intel heeft op de CES twee varianten van een nieuwe Hades Canyon-NUC getoond, die zijn voorzien van een Core i7 met AMD Vega RX M-gpu. Een van de varianten is overklokbaar. Intel richt zich met dat systeem op vr-toepassingen.


Onderzoekers publiceren kwetsbaarheden in moderne cpu's van Intel, AMD en ARM
4 Januari, 10:54 Tweakers
Beveiligingsonderzoekers hebben de details bekendgemaakt van kwetsbaarheden in moderne processors, waarover in de afgelopen dagen werd gespeculeerd. De zogenaamde Spectre- en Meltdown-aanvallen geven toegang tot gevoelige gegevens in het geheugen van systemen.


AMD lijkt problemen Adrenaline-driver met sommige DX9-games niet op te lossen
2 Januari, 11:30 Tweakers
Gamers melden al enkele weken problemen te ervaren met enkele oudere DX9-games na het doorvoeren van de AMD 17.12.1-driver, maar AMD laat weten dat het onwaarschijnlijk is dat de problemen met de Adrenaline-drives opgelost worden.


Acer Swift 3 met AMD Ryzen Mobile-processor komt begin januari uit in de Benelux
20 December 2017, 11:54 Tweakers
Het eerste model van de Acer Swift 3 met AMD Ryzen Mobile-processors is bij een webshop in de Benelux verschenen. Het 15,6"-model met de AMD-chip kost 849 euro en verschijnt in de tweede week van januari. Ook de laptops van HP en Lenovo met Ryzen Mobile-chips zijn op komst.


AMD Radeon Software Adrenalin Edition 17.12.1
16 December 2017, 19:54 Tweakers
AMD heeft een nieuwe generatie van zijn Radeon Software drivers uitgebracht en heeft deze de naam Adrenalin Edition meegegeven. De drivers zijn alleen geschikt voor de HD 7750 en hoger, de HD 8570 en hoger, en de kaarten uit de R5-, R7- R9- en RX-series. Voor wat betreft Windows worden alleen versies 7 en 10 ondersteund. Voor mensen die Windows 8.1 gebruiken is versie 17.7.1 de laatste versie. Voor oudere kaarten, die nu als legacy of non-gcn worden aangeduid, is Catalyst Software Suite versie 15.7.1 de laatste stabiele uitgave.


Slide toont mobiele AMD Ryzen-quadcore van 65W met Vega 11
14 December 2017, 20:30 Tweakers
Op internet zijn slides verschenen die volgens claims van AMD zijn en die de namen van twee komende Ryzen-quadcores voor laptops tonen. Het gaat om Ryzen 3- en 5-quadcores met Vega 8- en Vega 11-gpu en met tdp's van 65W en 35W.


AMD-processor met Vega-gpu en 28 compute units verschijnt in SiSoftware-database
13 December 2017, 21:06 Tweakers
In de benchmarkdatabase van SiSoftware is en AMD-processor verschenen die een ingebouwde gpu heeft met 28 compute units en over 2GB geheugen beschikt. Mogelijk gaat het om hbm2. De processor is waarschijnlijk een desktopversie van Raven Ridge.


AMD brengt Adrenalin-videokaartdriver met app-ondersteuning uit
12 December 2017, 15:06 Tweakers
AMD heeft zijn jaarlijkse grote driverupdate voor videokaarten uitgebracht. De nieuwe Radeon-software heet 'Adrenalin Edition' en bevat onder andere een nieuwe overlay en biedt ondersteuning voor AMD's mobiele Link-app.


AMD en Qualcomm combineren Ryzen Mobile met lte-modem voor laptops
6 December 2017, 12:00 Tweakers
AMD en Qualcomm bieden fabrikanten van laptops referentieplatforms aan met Ryzen Mobile-processors en lte-modems van Qualcomm. De samenwerking is onderdeel van Qualcomms strategie om zijn lte-modems naar meer laptops te brengen.


AMD verandert stilzwijgend de specificaties van Radeon RX 560
5 December 2017, 13:12 Tweakers
AMD heeft de specificaties voor de RX 560-gpu aangepast, waardoor er nu minder snelle varianten van de videokaart uit kunnen komen, met in totaal 896 shadercores. Oorspronkelijk had de kaart met Polaris-gpu volgens de specificaties bij de release 1024 shadercores.


'AMD werkt aan gddr6 voor videokaarten'
4 December 2017, 09:00 Tweakers
AMD werkt aan het gebruik van gddr6 voor videokaarten, valt op te maken uit informatie die een technicus van het bedrijf op zijn LinkedIn-pagina heeft staan. Voor high-end kaarten zoals de komende Navi-generatie zou het bedrijf hbm2 inzetten.


AMD noemt komende drivers 'Radeon Software Adrenalin Edition'
30 November 2017, 22:06 Tweakers
AMD heeft de naam van de komende driverfamilie bekendgemaakt. In december verschijnt de eerste versie van de driver onder de naam Radeon Software Adrenalin Edition. De naam is afgeleid van een soort roos.


Foto toont package met Intel-processor en AMD-gpu
9 November 2017, 17:00 Tweakers
Op internet is een foto verschenen van een prototype moederbord met daarop de package met Intel-processor en AMD-gpu. Afgelopen maandag kondigde Intel aan met zo'n package te komen, voor dunne en lichte laptops met hoge grafische prestaties.


Intel en AMD werken samen aan chip voor dunne laptops
8 November 2017, 20:30 Techzine
Intel kondigt in een persbericht een opvallende samenwerking aan. Het bedrijf bundelt namelijk de krachten met concurrent AMD om een chip te maken. Het gaat om een Intel Core microprocessor die er alles aan doet om het verwerken van krachtige grafische taken op dunne laptops soepel te laten verlopen. Hiermee lijkt een concrete aanval op […]


Radeon-topman Raja Koduri vertrekt definitief bij AMD
8 November 2017, 09:12 Tweakers
Raja Koduri, die aan het hoofd stond van de Radeon Technologies Group van AMD, heeft het bedrijf definitief verlaten. Lisa Su, de ceo van AMD, neemt zijn taken voorlopig waar totdat er een opvolger gevonden is.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be