NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Amazon

2News.be / Trefwoorden / Amazon

Amazon doet geheimzinnig over nieuw project: robots voor in huis
Gisteren, 18:30 De Tijd
18:14 Volgens het persagentschap Bloomberg zou onlinehandelsconcern Amazon in het grootste geheim aan robots voor in huis aan het werken zijn.


Gerucht: Amazon werkt aan ontwikkeling van thuisrobot
Gisteren, 15:36 Tweakers
Amazon werkt aan de ontwikkeling van een thuisrobot, melden ingewijde bronnen aan persbureau Bloomberg. Het bedrijf zou momenteel mensen aannemen voor het project en eind dit jaar willen beginnen met interne tests.


Amazon Web Services komt met eigen blockchain-as-a-service
Gisteren, 14:18 Techzine
Eind vorige week heeft Amazon Web Services de nieuwe dienst Blockchain Templates onthuld. De blockchain-as-a-service dienst neemt het op tegen soortgelijke producten van Oracle en IBM. De lancering laat vooral zien dat de grootste bedrijven er helemaal klaar voor zijn om het tegen elkaar op te nemen op het gebied van blockchain. Amazon meldt de […]


Amazon toont functie om privéskills voor Alexa te maken zonder code te schrijven
Donderdag, 16:12 Tweakers
Amazon heeft de functie Blueprints onthuld. Daarmee kunnen gebruikers van een apparaat met Amazons digitale assistent Alexa zelf skills maken zonder code te hoeven schrijven. Die skills zijn niet openbaar te raadplegen.


Amazon heeft 100 miljoen Prime-leden
Donderdag, 10:42 De Tijd
10:06 Voor het eerst geeft de e-commercereus cijfers over zijn abonnementsformule waarbij leden hun pakjes onbeperkt gratis kunnen laten leveren.


Amazon Prime heeft 100 miljoen abonnees
Donderdag, 09:48 Emerce
Amazon Prime heeft wereldwijd ruim 100 miljoen leden, zo heeft Amazon gisteren zelf bekend gemaakt. Het is voor het eerst dat Amazon zelf dit soort gegevens naar buiten brengt.


Amazon vereenvoudigt shoppen in VS voor internationale klanten
Woensdag, 21:30 Techzine
Internationale klanten kunnen voortaan makkelijker producten kopen in de Amerikaanse Amazon webwinkel. Door wat meer optimalisatie voor andere markten door te voeren is het mogelijk om te kiezen uit de meer dan 45 miljoen producten die Amazon aanbiedt. In de mobiele versie van de website en iOS- en Android-app krijgen gebruikers automatisch de producten te […]


Amazon maakt het gemakkelijker om op Amerikaanse webwinkel te bestellen
17 April, 22:12 Tweakers
Amazon heeft het gemakkelijker gemaakt voor buitenlanders die via de Amerikaanse versie van de webwinkel producten willen bestellen. Via de mobiele app krijgen zij automatisch de producten te zien die naar het land van bestemming verscheept kunnen worden.


Russische toezichthouder onderzoekt vpn-diensten voor omzeilen Telegram-blokkade
16 April, 18:00 Tweakers
De Russische telecomwaakhond Roskomnadzor brengt proxies en vpn-diensten in kaart die het mogelijk maken om de blokkade van Telegram te omzeilen. De dienst lijkt te overwegen maatregelen te nemen tegen dergelijke diensten.


Amazon haalt kinderopblaaspoppen uit de verkoop
12 April, 19:36 NOS nieuws

Webwinkel Amazon.com heeft seks-opblaaspoppen in de vorm van kinderen uit de handel gehaald, na felle kritiek van Britse toezichthouders en kinderbelangenorganisaties. Onderzoeksjournalisten van de BBC hadden de poppen ontdekt.

Amazon bevestigt dat ruim tien van deze kinderseks-opblaaspoppen, die via externe verkopers werden aangeboden, uit de verkoop zijn gehaald. In een verklaring laat de webwinkel weten dat alle zogeheten marketplace-verkopers zich aan de richtlijnen van het bedrijf moeten houden.

De Britse kinderombudsman (Children's Commissioner) Anne Longfield, zegt bij de BBC: "Deze poppen zijn walgelijk." Ze zijn volgens haar "duidelijk gemaakt voor één doel, en dat doel bedreigt de veiligheid van echte kinderen".

Longfield vindt verder dat Amazon moet uitleggen waarom de poppen in de webwinkel zijn toegelaten en maatregelen moet nemen om te voorkomen dat ze ooit nog worden aangeboden.

De meningen over de poppen lopen uiteen. Volgens sommige onderzoekers stimuleren ze kindermisbruik, volgens anderen zijn ze juist geschikt om pedoseksuelen hun fantasieën te laten uitleven zonder echte kinderen te misbruiken.
ING: Amazon ontwricht supermarkt in Nederland niet
11 April, 10:54 Emerce
Mocht Amazon ooit plannen hebben om de Nederlandse boodschappenmarkt te betreden, dan maakt het weinig kans. De toetredingsdrempels zijn hier veel hoger dan bijvoorbeeld in de VS, zegt ING Economisch Bureau in de nieuwe themavisie supermarkten.


Nieuwe Amazon DynamoDB-functie voor nauwkeurige dataherstelpunten
5 April, 15:48 Techzine
Amazon Web Services (AWS) kondigt nieuwe functionaliteiten voor de DynamoDB-database aan. Voortaan kunnen aanwezige data voortdurend geback-upt worden door middel van een geautomatiseerd proces, ook wel Continuous Backups. De Point-In-Time Recovery (PITR)-feature zorgt er op zijn beurt voor dat er terug in de tijd gegaan kan worden. Voor het gebruik van deze nieuwe dienst kunnen […]


Trumps voortdurende twitteraanvallen op bedrijven laten vooral Amazon (lees: The Washington Post) niet onberoerd
5 April, 14:00 Volkskrant
President Trump heeft het niet zo op techbedrijven. Met name Amazon van Jeff Bezos moet het de laatste tijd ontgelden. En helemaal zonder gevolgen blijft de kritiek van Trump niet. Behalve dat Trump het niet zo op techbedrijven heeft, heeft hij ook niet veel op met automakers, airco-fabrikanten, mediabedrijven, medicijnfabrikanten, etcetera; de lijst vijanden die The New York Times opsomt (zelf tr


'Trumps persoonlijke vendetta met Amazon komt voort uit de haat voor Bezos'
3 April, 20:36 NOS nieuws

President Donald Trump maakte de afgelopen dagen gehakt van Amazon op Twitter. Daardoor zag de webwinkelgigant de beurswaarde met meer dan 5 procent kelderen. In een serie tweets beschuldigt de Amerikaanse president Amazon ervan verantwoordelijk te zijn voor verliezen bij het Amerikaanse postbedrijf US Postal Service.

Maar volgens Amerikaanse media is er een heel andere reden voor Trumps vendetta tegen Amazon. Hij zou namelijk vooral problemen hebben met de eigenaar van het bedrijf: Jeff Bezos. De man die ook 'fake news'-krant The Washington Post bezit.

De president noemde het dagblad herhaaldelijk "The Amazon Washington Post" en beschuldigde die ervan een lobbyist van Amazon te zijn. "En zo moet het zich dus ook registreren", twitterde Trump zondag vanaf zijn buitenverblijf Mar-a-Lago in Florida.

Ondertussen zou de president naar allerlei mogelijke manieren zoeken om Amazon verdere schade toe te brengen. "Trump is van god los. Het is oorlog", vertelt een bron dichtbij het Witte Huis aan Vanity Fair. En een andere: "Trump raakt ergens over geobsedeerd, en nu is hij geobsedeerd door Bezos. Hij is zo van: How can I fuck with him?!"

Zelfs bondgenoten van de Amerikaanse president erkennen dat Trumps woede aan het adres van Amazon vooral gevoed wordt door het feit dat diens eigenaar ook de Washington Post bezit.

"Trump vindt The New York Times niks, maar hij heeft er nog wel respect voor omdat het de krant uit zijn thuisstad is", zegt een bron dichtbij het Witte Huis tegen Esquire. "The Washington Post: daar heeft Trump geen enkel respect voor." Hoewel die krant zelf zegt dat Bezos geen enkele invloed heeft op redactionele beslissingen, gelooft Trump dat de miljardair de krant gebruikt als politiek wapen.

Stuk online, tweet gedeeld

Volgens The New York Times is de timing van Trumps twittertirade dan ook niet toevallig. Kritische stukken over Trump in The Post zouden zijn publieke aanvallen op Amazon triggeren.

Afgelopen week, merkte The Times op, schreef The Washington Post bijvoorbeeld dat een van Trumps advocaten had geopperd om ex-campagneleider Paul Manafort en voormalig adviseur nationale veiligheid, Michael Flynn, gratie te verlenen. Diezelfde dag verweet Trump Amazon op Twitter te weinig belastingen te betalen en oneerlijke concurrentie te bieden.

Zaterdag deed The Washington Post een boekje open over de financiën van de Trump Organisation die onder constante druk zouden liggen. En vervolgens uitte de president opnieuw zijn diepe ongenoegen.

Martin Baron, de hoofdredacteur van The Washington Post, vertelt in een interview met The New York Times niet geïntimideerd te zijn door Trumps zwartmakerij. "We doen verslag van de president op een manier waarvan we denken dat we elke president zo zouden moeten verslaan", zegt hij.

Op de beschuldigingen van Trump dat zijn krant een spreekbuis van Amazon zou zijn, reageert Baron resoluut: "Er is hier niemand die betaald wordt door Amazon. Geen cent." Jeff Bezos heeft nooit een verhaal voorgesteld, tegengehouden of bekritiseerd, gaat hij verder. "Bezos is niet betrokken bij onze nieuwsverslaggeving. En mocht dat wel het geval zijn geweest op een redactie met 800 journalisten, dan had je dat ongetwijfeld gehoord."

Volgens Vanity Fair krijgt Trump in het Witte Huis momenteel alle ruimte om zich te focussen op zijn vijanden en obsessies. De soap die zich in de West Wing van het Witte Huis voltrekt, bevindt zich voor het eerst sinds Trumps presidentschap in rustiger vaarwater, nu leden van de sterrencast zijn vertrokken (Gary Cohn, Hope Hicks) of een kleinere rol spelen (Jared Kushner, John Kelly), zegt Vanity Fair.

Er is volgens het tijdschrift momenteel maar één ster, en dat is Trump: daar maakt hij handig gebruik van.
Vergelijk.nl indexeert Duitse aanbod Amazon
3 April, 14:18 Emerce
Vergelijk.nl breidt zijn werkgebied uit en geeft sinds twee weken ook zicht op het Nederlandse aanbod van Amazon in Duitsland. "Het verontrustende", zegt oprichter Ben Kerkhof van de vergelijkingswebsite "is dat Amazon onder de populairste artikelen veel goedkoper is dan Nederlandse winkels."


Trump vervolgt aanvallen op Amazon
3 April, 13:06 Emerce
Donald Trump vervolgde afgelopen weekend zijn aanvallen op Amazon. Ging het afgelopen week nog over belastingen die het bedrijf ontloopt, zaterdag suggereerde Trump dat de Amerikaanse Posterijen verlies lijdt door kortingen aan Amazon.


Amazon stopt ontwikkeling van multiplayergame Breakaway
3 April, 11:06 Tweakers
Amazon Game Studios heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van Breakaway is gestopt. Volgens de uitgever richt het ontwikkelteam zich nu op nieuwe ideeën. Een duidelijke, specifieke reden voor het staken van de ontwikkeling van Breakaway is niet bekendgemaakt.


Amazon verdringt Toys R Us op online speelgoedmarkt
31 Maart, 07:06 Emerce
Lego, Mattel, Hasbro en Nintendo zijn voor de online verkoop van hun speelgoed sterk afhankelijk van Amazon. Dat blijkt uit cijfers van Jumpshot.


GoDaddy tekent overeenkomst met Amazon Web Services
30 Maart, 17:36 Techzine
GoDaddy heeft een meerjarige overeenkomst met Amazon Web Services (AWS) getekend. Deze heeft betrekking op het migreren van  bijna alle computing-infrastructuur van het bedrijf voor het registreren van domeinnamen. Hierdoor kan GoDaddy gebruikmaken van AWS-diensten als machine learning, analytics, databases en containers. Het is niet bekend hoeveel geld er bij de deal komt kijken, maar […]


Netflix en Amazon zullen volgend jaar moeten investeren in Vlaamse fictie
29 Maart, 19:42 Skynet Economie
Alle aanbieders van audiovisuele content zullen volgend jaar een investeringsverplichting in Vlaamse programma's opgelegd krijgen. Nu geldt dat al voor Telenet en Proximus, maar ook nieuwe spelers als Netflix en Amazon zullen mee moeten betalen. Mediaminister Sven Gatz (Open Vld) werkt aan een decreetswijziging die er voor de zomer zou moeten liggen.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be