NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Ali


Nu toch met al wat volk in de zaal: Luca Brecel plaatst zich voor halve finale in Riyadh na zege tegen Ali Carter
6 Maart, 00:02 HLN.BE
Geen gouden bal van 470.000 euro, maar wel een knappe zege van Luca Brecel (28) in Riyadh: 4-1 tegen Ali Carter. Meteen goed voor een plaats in de halve finale van de World Masters of Snooker, fel gehypet toernooi dat al meteen voor controverse zorgde. Tijdens de openingsmatch was er amper volk te zien in de zaal, terwijl er geclaimd werd dat alle tickets verkocht zouden zijn.


Ali B in juni voor rechter in zaak rond verkrachting en aanranding van 3 vrouwen
28 December 2023, 00:48 NU.NL - Muziek
De rechtszaak tegen Ali B gaat naar verwachting op 12 en 13 juni van start in de rechtbank van Haarlem. Dan vindt de inhoudelijke behandeling plaats, meldt het Openbaar Ministerie (OM) Noord-Holland.


Hoe gaat het nog met Jean-Pierre Coopman, die ooit bokste tegen Muhammad Ali? ?Zijn ontbijt bestaat uit drie Cornetto?s?
15 Mei 2023, 00:03 HLN.BE
Belgische boksgeschiedenis. Dat schreef Jean-Pierre Coopman (77) op 20 februari 1976 toen hij in Puerto Rico in de ring trad tegen de grootste aller tijden: Muhammad Ali. Jean-Pierre hield het 14 minuten en 46 seconden uit, maar zijn faam was gevestigd. Nieuwsgierig naar hoe het nu met hem gaat, zocht ?Dag Allemaal? Jean-Pierre en zijn vrouw -Yasmin Heye (65) op in Beveren, waar ze zeer eenvoudig blijken te leven. ?Verder dan het bankje op de hoek van de straat gaan we niet.?


Lil Kleine stapt over naar managementbureau van partner Ali B
29 Maart 2023, 00:40 NU.NL - Muziek
Rapper Lil Kleine verandert na jaren van management. Hij verlaat het kantoor van Nathan Moszkowicz en stapt over naar SPEC, het bureau van Breghje Kommers, de vrouw van Ali B. Dat laat Kommers donderdag aan het ANP weten.


Tour Championship snooker - Kyren Wilson vlot voorbij Ali Carter naar halve finales
29 Maart 2023, 00:23 Skynet Sport
Kyren Wilson (WS-7) heeft zich dinsdag in Hull vlot voor de halve finales van het Tour Champonship geplaatst. De 31-jarige Engelsman blikte zijn landgenoot Ali Carter (WS-12) met 10-4 in. "The Warrior" liet daarbij breaks van 137, 66, 68, 54, 50, 55, 55, 50 en 84 optekenen.


German Masters snooker - Ali Carter tweede keer winnaar in Berlijn
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
De 43-jarige Engelsman Ali Carter heeft zondag in Berlijn een tweede keer het German Masters snooker op zijn palmares gebracht In de finale versloeg hij zijn landgenoot Tom Ford met 10-3.


German Masters snooker - Ali Carter tweede keer winnaar in Berlijn
6 Februari 2023, 00:44 Skynet
De 43-jarige Engelsman Ali Carter heeft zondag in Berlijn een tweede keer het German Masters snooker op zijn palmares gebracht In de finale versloeg hij zijn landgenoot Tom Ford met 10-3.


Nicholas Pinnock speelt Muhammad Ali in nieuwe film A God Amongst Men
23 Mei 2022, 00:08 NU.NL - Film
Nicholas Pinnock kruipt in de huid van bokskampioen Muhammad Ali in de nieuwe film A God Amongst Men, meldt het Amerikaanse entertainmentvakblad Variety woensdag.


Tweede aangifte tegen Ali B in zedenzaak The Voice of Holland
20 Januari 2022, 00:05 Skynet Buitenland
Er is een tweede aangifte binnengekomen rond de zedenzaak van het Nederlandse tv-programma The Voice of Holland, opnieuw tegen coach en rapper Ali B. Dat bevestigt zijn advocaat, Bart Swier. Eerder kon de woordvoerder van het Openbaar Ministerie in Noord-Holland niet zeggen of die tweede ook tegen Ali B was gericht.


Brand woedt in haven van Jebel Ali in Dubai na ontploffing op containerschip
8 Juli 2021, 00:01 HLN.BE
In de Jebel Ali haven in Dubai, in de Verenigde Arabische Emiraten, is woensdagavond een brand uitgebroken na een explosie. Volgens de eerste berichten vielen er geen slachtoffers of gewonden door het incident. De brandweer heeft de brand intussen onder controle, meldt de communicatiedienst van het emiraat.


Koop de Insignia OPC van Ali B op Autotrack
11 Mei 2018, 11:24 AutoBlog
Het bericht dat je wist dat komen ging… Onlangs meldden we je namelijk dat Ali B tegenwoordig niet meet staat voor Ali Bouali maar voor Ali Bentayga. De straatpoëet vond het duidelijk tijd om iets meer bling-bling te gaan om relevant te blijven in de Nederlandse rapscene. Immers rolt de concurrentie inmiddels ook in dikke […]


BOEK. Jonathan Eig - Ali, een leven.
8 Mei 2018, 14:06 Gazet v. Antwerpen
Niet veel sportlui mogen al tijdens hun actieve loopbaan met de eretitel ?The Greatest? pronken. Muhammad Ali (geboren als Cassius Clay, 1942-2016), kreeg dat huzarenstukje moeiteloos voor elkaar.


Dit is de Bentley Bentayga van Ali B
4 Mei 2018, 15:00 AutoBlog
Zou hij ook zo’n vliegende B voorop de neus plaatsen? De Nederlandse rapgame draait op volle toeren en de mannen die hun handen gang signs in de trog hebben spinnen daar flink wat garen bij. Onlangs schotelden we je nog de nieuwe auto van Lil’ Kleine voor, die zijn oude Range Rover Sport aan de […]


WK snooker - Ali Carter verspert Ronnie O'Sullivan de weg naar zesde wereldtitel
28 April 2018, 19:12 Skynet
Ronnie O'Sullivan (WS-2) zal zich dit jaar geen zesde keer tot wereldkampioenschap kronen. In het Crucible Theatre van Sheffield moest de 42-jarige Engelsman zaterdag in de achtste finales met 13-9 de duimen leggen voor zijn landgenoot Allister Carter (WS-15).


Genkse schepen Ali Çaglar (CD&V) beschuldigd van corruptie
12 April 2018, 10:06 Skynet
De Genkse schepen Ali Çaglar (CD&V) moet volgende week donderdag voor de correctionele rechtbank in Tongeren verschijnen op verdenking van passieve corruptie en valsheid in geschrifte. Çaglar legt zijn ambt als schepen neer in afwachting op het vonnis, maar ontkent iedere strafrechtelijke aansprakelijkheid.


Net verschenen titels: Jan Vanriet, Ali Smith en Laura van der Haar
2 Maart 2018, 13:54 Volkskrant
Een essay over de mens als chroniqueur van het heelal, een boek over Willem I tot en met III, een roman over opgroeiende meisjes en andere net verschenen titels. Dit jaar viert De Universele Verklaring van de Rechten van de Mens haar zeventigste verjaardag. 'De verklaring heeft wereldwijd veel mensen hoop gegeven, waaronder mijzelf', schrijft de geplaagde Oxfam Novib-directeur Farah Karimi in het





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn