NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Airlines

2News.be / Trefwoorden / Airlines

Belgische staat verloor 60 miljoen euro aan Brussels Airlines
Zondag, 07:48 Gazet v. Antwerpen

De federale overheid heeft bij de verkoop van Brussels Airlines 60 miljoen euro verloren, berekende La Libre Belgique zaterdag.
Vakantieparken Landal krijgen nieuwe eigenaar
15 Februari, 17:24 De Tijd
17:03 Het Amerikaanse moederbedrijf Wyndham Worldwide verkoopt de uitbater van vakantieparken en de rest van zijn Europese divisie aan de Amerikaanse investeerder Platinum Equity.


Vliegtuig United Airlines verliest kap van motor, boven de oceaan
14 Februari, 10:12 NOS nieuws

Paniek in een vliegtuig van United Airlines: het toestel verloor de kap van een van de motoren.

Het vliegtuig vertrok vanuit San Francisco. Boven de Stille Oceaan vloog de kap van een van de motoren er af. Op opnames van een van de passagiers is te zien hoe het angstige moment wordt beleefd.

Aan boord van het toestel waren 400 passagiers. Geen van hen raakte gewond. De piloot heeft het toestel veilig aan de grond kunnen zetten in Honolulu.
Vliegtuig Brussels Airlines moet terugkeren wegens melding technisch probleem
14 Februari, 00:36 Gazet v. Antwerpen

Een vliegtuig van Brussels Airlines, dat van Zaventem naar het Franse Nantes onderweg was, heeft vlak na vertrek rechtsomkeert moeten maken, omdat er een indicatie was van een technisch probleem.
Brussels Airlines start jaar met passagiersgroei van 15 procent
9 Februari, 15:36 Gazet v. Antwerpen

Brussels Airlines heeft in de maand januari 590.329 passagiers vervoerd, 15 procent meer dan in januari vorig jaar. Dat meldt de luchtvaartmaatschappij vrijdag.
Brussels Airlines schrapte preventief zeven namiddagvluchten, ochtendspits 'super rustig'
9 Februari, 10:30 Skynet
Om het vluchtschema te vrijwaren heeft Brussels Airlines vandaag zeven namiddagvluchten geschrapt. "Een preventieve beslissing die gisterenavond laat werd genomen. De passagiers werden verwittigd", bevestigt woordvoerster Kim Daemen.


Premier Michel bezorgd over strategisch belang Brussels Airlines
8 Februari, 15:36 De Tijd
15:09 'We zullen alle middelen gebruiken om het strategisch belang van Brussels Airlines te verdedigen'. Dat zei premier Charles Michel tjidens het vragenuurtje in de Kamer.


Brussels Airlines valt terug op vier Kinshasa-vluchten per week door politieke onrust
7 Februari, 18:00 Gazet v. Antwerpen

Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines vliegt voortaan nog maar vier keer per week naar de Congolese hoofdstad Kinshasa, in plaats van elke dag. Ze werd daartoe verplicht door de Congolese luchtvaartautoriteit.
Brussels Airlines - Brussels Airlines verantwoordelijk voor alle langeafstandsactiviteiten Eurowings-groep
7 Februari, 13:36 Skynet Belgie
Er moeten bij Brussels Airlines op korte termijn geen veranderingen verwacht worden, tenzij groei. "Brussels Airlines blijft de sterke home carrier op Brussels Airport, met zowel korte- als langeafstandsvluchten", zo zei Eurowings-topman Thorsten Dirks tijdens een persconferentie bij Brussels Airlines. De maatschappij wordt bovendien verantwoordelijk voor alle langeafstandsactiviteiten van de Eurowings-groep. Het merk Brussels Airlines blijft nog minstens een jaar bestaan; over veranderingen op de ondersteunende diensten komt er later meer duidelijkheid.


CEO Eurowings: ?Brussels Airlines wordt geen Belgische kopie van Ryanair?
7 Februari, 10:48 Gazet v. Antwerpen

Brussels Airlines blijft een Belgisch bedrijf en zal een ?doorslaggevende rol? spelen in de toekomst van de Eurowings Group. De luchtvaartmaatschappij wordt geen Belgische kopie van Ryanair. Dat heeft Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, woensdag gezegd aan het personeel van Brussels Airlines.
Voorlopig geen nieuwe acties van jeugdinstelling De Kempen: vakbonden gematigd tevreden

Nieuw overleg tussen het vakbondsfront van gemeenschapsinstelling voor bijzondere jeugdzorg De Kempen in Mol en het Agentschap Jongerenwelzijn heeft dinsdag ?tegemoetkomingen? opgeleverd die woensdag en donderdag aan het personeel zullen worden voorgelegd. Dat meldt het vakbondsfront. Deze week komt er geen nieuwe stakingsactie, maar mogelijk is er volgende week nog nieuw overleg nodig over meer structurele maatregelen, klinkt het.
Bonden hopen woensdag duidelijkheid te krijgen van Eurowings-topman over Brussels Airlines
6 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Ook na het aangekondigde ontslag van twee toplui en de uitspraken van bestuursvoorzitter Etienne Davignon dat er ?geen sociaal bloedbad? komt bij Brussels Airlines, blijven de vakbonden met veel vragen zitten. Ze hopen dat er woensdag meer duidelijkheid komt. Dan ontmoeten ze Thorsten Dirks, de CEO van Eurowings, en hun toekomstige CEO, Christina Foerster.
Singapore Airlines gebruikt blockchain bij loyaliteitsprogramma
6 Februari, 08:42 Emerce
Singapore Airlines gaat blockchaintechnologie inzetten bij het frequent-flyerprogramma KrisFlyer. Er komt een digital wallet waarin leden hun punten kunnen uitgeven bij retailpartners.


Exit Bernard Gustin: Christina Foerster nieuwe CEO Brussels Airlines
5 Februari, 18:24 Skynet Belgie
Christina Foerster, de huidige commercieel directeur van Brussels Airlines, volgt op 1 april Bernard Gustin op als CEO van de luchtvaartmaatschappij. Dat is vernomen in vakbondskringen. Bij Brussels Airlines moeten CEO Bernard Gustin en CFO Jan De Raeymaeker eind maart opstappen. "Hun vertrek was onvermijdelijk geworden", klinkt het.


Duitsers nemen stuurknuppel af: dit zijn de drie mogelijke scenario?s voor Brussels Airlines
5 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

De onrust bij personeel en vakbonden van Brussels Airlines groeit. Het lot van CEO Bernard Gustin lijkt beslecht, de Duitsers van Lufthansa willen het Belgische kroonjuweel, herrezen uit de as van Sabena, bij het grof huisvuil zetten. De politiek roert zich. Een vijftigtal CEO?s pleit in een open brief voor ?een sterke en in Brussel verankerde luchtvaartmaatschappij?.
Brussels Airlines - Davignon "niet ongerust"
4 Februari, 21:24 Skynet Belgie
Etienne Davignon, voorzitter van de raad van bestuur van Brussels Airlines, heeft "redenen heeft om niet tevreden te zijn", maar is ook "niet ongerust". Dat zei hij zondag aan de Franstalige omroep RTBF, een dag voor een bijeenkomst van de raad van bestuur over de toekomst van de luchtvaartmaatschappij.


Vakbonden Brussels Airlines dreigen met stakingen

?We zijn klaar om te staken. Desnoods houden we vliegtuigen aan de grond.? De drie vakbonden bij Brussels Airlines dreigen in Het Nieuwsblad met stakingen nu moederbedrijf Lufthansa de eigenheid van de Belgische dochter bij het grof vuil wil zetten.
Piloten Brussels Airlines dreigen met hardere acties
2 Februari, 13:00 Skynet Belgie
Indien het management van Brussels Airlines volgende week niet ingaat op de eisen van de piloten, dan zijn hardere acties dan de huidige stiptheidsacties niet uitgesloten. Dat zegt vakbondsman Paul Buekenhout (LBC).


Topman Gustin op schietstoel bij Brussels Airlines
2 Februari, 01:12 De Tijd
01:02 Bij Brussels Airlines nemen de spanningen tussen de Belgen en het Duitse moederbedrijf Lufthansa toe.


United Airlines weigert 'anti-stresspauw' op vliegtuig
31 Januari, 14:06 Skynet
Dexter de pauw is een therapievogel die z'n eigenares, een New Yorkse fotografe, moet helpen om met stress en angsten om te gaan. Helaas voor de vrouw weigerde de Amerikaanse vliegtuigmaatschappij United Airlines om de gevederde passagier mee aan boord te nemen op de vlucht van Newark (New Jersey) naar Los Angeles. Dat meldt het Britse dagblad Metro UK vandaag.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be