NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Air


Apple MacBook Air M3 - Karakteristiek Apple
9 Maart, 00:01 Tweakers
De MacBook Air kreeg een upgrade van M2 naar M3. Een nieuwe processor moet natuurlijk sneller zijn, maar wat is er nog meer veranderd? Je leest het in deze review.


Hyundai ontwikkelt Active Air Skirt
29 Januari, 00:01 Autozine
In de zoektocht naar manieren om de luchtweerstand van autos omlaag te brengen, presenteert Hyundai Motor Group (HMG), waartoe ook Kia behoort, de Active Air Skirt (AAS). Deze technologie zorgt ervoor dat de aerodynamische weerstand tijdens rijden op hogere snelheden wordt geminimaliseerd, waardoor het rijbereik en de rijstabiliteit van elektrische autos verbetert. De Active Air Skirt is een technologie die de lucht die via het onderste deel van de bumper binnenkomt in goede banen leidt. Het regelt effectief de turbulentie die rond de wielen van de auto wordt gegenereerd, afhankelijk van de snelheid van de auto.


EU-hof haalt streep door miljarden euro's coronasteun voor Air France-KLM
22 December 2023, 00:03 NU.NL - Economie
De staatssteun die Air France en moedermaatschappij Air France-KLM tijdens de coronapandemie hebben gekregen, had de Europese Commissie niet zomaar mogen goedkeuren. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie woensdag bepaald in een zaak die was aangespannen door budgetmaatschappij Ryanair.


Air France-KLM krijgt groen licht voor overname vliegmaatschappij SAS
24 November 2023, 00:04 NU.NL - Economie
Air France-KLM wordt deels eigenaar van de noodlijdende Scandinavische branchegenoot SAS. Een rechtbank in New York heeft een reddingsplan met daarin een investering van AF-KLM goedgekeurd.


Corsair introduceert draadloze M75 AIR-muis en SCUF Envision-controllers voor pc
15 Oktober 2023, 00:00 Tweakers
Corsair introduceert een nieuwe gamingmuis en twee draadloze controllers. De M75 AIR Wireless-gamingmuis kost 150 euro. De SCUF Envision-controllers zijn speciaal bedoeld voor pc-gamers en komen beschikbaar vanaf 150 euro.


Hackaanval Air Europa: Klanten moeten creditcards blokkeren
14 Oktober 2023, 00:07 Techzine
Air Europa is getroffen door een hackaanval waarbij creditcardgegevens van klanten zijn gestolen. De Spaanse vliegmaatschappij roept klanten op hun creditcards te blokkeren Air Europa is getroffen door een hackaanval waarbij de hackers gevoelige informatie van klanten hebben gestolen, bericht BleepingComputer. De Spaanse vliegmaatschappij heeft daarom zijn klanten geadviseerd hun creditcards te blokkeren. Vooral als […]


Porsche 850 Fantom Air is een eigenlijk een Macan
10 Oktober 2023, 00:01 AutoBlog

Een elektrische Macan, dat is de nieuwe Frauscher x Porsche 850 Fantom Air. Van schets tot realiteit. Het begon eerder dit jaar met de aankondiging dat Porsche en Frauscher Shipyard samen een sportief bootje gingen uitbrengen. Nu is het eerste productiemodel klaar. Maak kennis met de Porsche 850 Fantom Air. Een bijzondere joint venture, want […]

Dit artikel Porsche 850 Fantom Air is een eigenlijk een Macan verscheen eerst op Autoblog.nl.




Kia EV9 straks ook als Air
10 Oktober 2023, 00:00 Autozine
De Kia EV9 arriveert binnenkort in Nederland. Om nog meer keuze te bieden, breidt Kia Nederland het aanbod van de grote elektrische SUV nu uit met een nieuwe basisuitvoering: de EV9 Air.


Air France-KLM wordt mede-eigenaar van Scandinavische maatschappij SAS
4 Oktober 2023, 00:01 NU.NL - Economie
De Scandinavische luchtvaartmaatschappij SAS komt deels in handen van Air France-KLM. Ook de Deense staat en twee investeringsmaatschappijen nemen een aandeel in de luchtvaartmaatschappij, maken de bedrijven dinsdag bekend.


Air France-KLM bestelt vijftig schonere vliegtuigen bij Airbus
27 September 2023, 00:03 NU.NL - Economie
Air France-KLM heeft een overeenkomst gesloten voor de levering van vijftig nieuwe vliegtuigen van Airbus. Het gaat om het type A350, dat volgens KLM geldt als "het zuinigste en stilste model van zijn generatie".


Air Belgium - Rechtbank akkoord met gerechtelijke reorganisatie Air Belgium
26 September 2023, 00:02 Skynet
De ondernemingsrechtbank van Nijvel heeft maandag de aanvraag goedgekeurd van luchtvaartmaatschappij Air Belgium om een procedure van gerechtelijke reorganisatie te starten. Dat melden de kranten La Libre Belgique en L'Echo maandagavond op hun websites. De luchtvaartmaatschappij, met zetel in het Waals-Brabantse Mont-Saint-Guibert, heeft nu vier maanden de tijd, tot 22 januari, om haar plan voor te leggen.


14 Juni 2023, 00:04 Volkskrant
Eerste blik op Apples Vision Pro-headset en de nieuwe Mac Pro en Air
8 Juni 2023, 00:01 Tweakers
Op WWDC 2023 liet Apple ongebruikelijk veel hardware zien. Naast een Mac Pro, een Mac Studio en een MacBook Air, was het grootste nieuws de Vision Pro-AR-bril.


Lucid Air Dream Edition ? rijtest en video
29 Maart 2023, 00:07 AutoBlog

Meer dan 1000 pk of meer dan 800 km range, de specs van de Lucid Air Dream Edition zijn interessant genoeg om een rijtest te waarborgen. Een echte Tesla killer […]

Dit artikel Lucid Air Dream Edition – rijtest en video verscheen eerst op Autoblog.nl.




Belgen geraken niet voorbij WK-kwalificaties in Big Air
3 Maart 2023, 00:01 Skynet Belgie
Onze landgenoten Jules De Sloover, Joewen Frijns en Seppe Smits bij de mannen, en Evy Poppe bij de vrouwen, hebben zich donderdag niet kunnen plaatsen voor de finale van de Big Air op het WK snowboard in het Georgische Bakuriani.


Lucid Air Grand Touring is een dure middenmoter
30 Januari 2023, 00:11 AutoBlog

De Lucid Air Grand Touring is de perfecte middenmoter van de line-up, maar dat maakt het geen goedkope auto. De elektrische revolutie betekent nieuwe kansen voor merken om als paddenstoelen […]

Dit artikel Lucid Air Grand Touring is een dure middenmoter verscheen eerst op Autoblog.nl.




KLM en Air France waarschuwen voor datalek in Flying Blue-spaarprogramma
15 Januari 2023, 00:07 NU.NL - Tech
Hackers hebben toegang gehad tot de systemen van het Flying Blue-spaarprogramma van KLM en Air France. De luchtvaartmaatschappijen waarschuwen getroffen gebruikers in een mail dat hun persoonlijke gegevens mogelijk zijn buitgemaakt.


Lucid Air Sapphire sloopt Tesla Model S Plaid op de sprint
17 December 2022, 00:02 AutoBlog

De Lucid Air Sapphire maakt zijn naam waar, de Model S Plaid moet buigen. Sprinttijden. Leuk om over te ouwehoeren en bij het stoplicht eens sneller weg te zijn. In […]

Dit artikel Lucid Air Sapphire sloopt Tesla Model S Plaid op de sprint verscheen eerst op Autoblog.nl.




OPPO deelt eerste details Air Glass 2-bril en MariSilicon Y-audiochip
15 December 2022, 00:01 Tweakers
OPPO deelt tijdens Inno Day 2022 de eerste details van de Air Glass 2-bril en een eigen bluetoothaudio-soc onder de naam MariSilicon Y. Voor beide producten is nog geen releasedatum of prijs aangekondigd.


CO? afvangen en klimaatdoelen halen met direct air capture
25 November 2022, 00:01 Tweakers
Zouden we CO? niet uit te lucht kunnen halen met behulp van technologie? Het kan bijvoorbeeld met direct air capture.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn