NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Afgevoerd

2News.be / Trefwoorden / Afgevoerd

VTM-flop is compleet: ?The Band?-groepje in alle stilte afgevoerd
Vandaag, 06:36 Gazet v. Antwerpen

Buurland kreeg dit voorjaar acht weken lang primetime-aandacht in talentenjacht The Band op VTM, maar op eigen benen staan bleek moeilijker dan gedacht. De jongensgroep is in alle stilte stopgezet.
Ruim 8 miljoen gekost, maar nooit gebruikt: Seveso-alarm wordt afgevoerd en vervangen
Zaterdag, 08:30 Gazet v. Antwerpen

Ze staan rond kerncentrales en bedrijven die chemische producten verwerken en moeten ≠omwonenden waarschuwen bij nood≠situaties. Toch zijn de Seveso-sirenes de afgelopen twintig jaar nooit gebruikt, wegens ≠inefficiŽnt en onduidelijk. ≠Vanaf 2018 worden ze vervangen door moderne communicatiesystemen als BE-Alert en sociale media.
Seveso-alarm vanaf volgend jaar afgevoerd
Zaterdag, 07:42 Skynet Belgie
De Seveso-sirenes rond kerncentrales en chemische bedrijven worden afgevoerd. Vanaf volgend jaar worden ze vervangen door BE-Alert en sociale media, zo berichten Het Nieuwsblad, Het Belang van Limburg en Gazet van Antwerpen zaterdag.


Burn-outcoach voor grote bedrijven alweer afgevoerd
8 November, 10:00 Skynet Economie
Bedrijven met meer dan 100 werknemers moeten dan toch geen burn-outcoach in dienst nemen. De plannen werden na overleg met de sociale partners voorlopig weer ingetrokken, schrijft De Tijd vandaag.


Burn-outcoach voor grote bedrijven alweer afgevoerd
8 November, 01:18 De Tijd
01:03 Bedrijven met meer dan 100 werknemers moeten dan toch geen burn-outcoach in dienst nemen. In de plaats komen in een vijftigtal bedrijven proefprojecten met preventieteams.


Auto rijdt frontaal in op wielerwedstrijd: zes gewonden afgevoerd naar het ziekenhuis
1 November, 10:18 Gazet v. Antwerpen

Tijdens een wielerwedstrijd in Costa Rica vond een zwaar ongeval plaats. Een 4x4 jeep reed op het parcours vanuit de tegenovergestelde richting en maaide frontaal de renners van de weg. Zes renners werden afgevoerd naar het ziekenhuis met diverse verwondingen, maar hun toestand zou stabiel zijn. Dat meldt het Amerikaanse Cycling Today.
Fietstransportband in fietserstunnel wordt alweer afgevoerd
28 September, 17:18 Gazet v. Antwerpen

Het proefproject met de fietstransportband op de trappen in de Kennedyfietstunnel tussen Antwerpen en Linkeroever wordt niet uitgebreid. De bedoeling was na te gaan of dergelijke transportband een volwaardige aanvulling kon zijn op de fietsliften. Te weinig fietsers bleken de transportband aan de zijde van Linkeroever te gebruiken en dus komt er geen gelijkaardige transportband op de trappen aan de overzijde. Dat meldt beheerder Agentschap Wegen & Verkeer.
Brand verwoest garage, bewoonster afgevoerd naar ziekenhuis
27 September, 18:30 Gazet v. Antwerpen

Een brand heeft woensdag een garage naast een woning in de Torenstraat in Arendonk in de as gelegd. De bewoonster had rook ingeademd en werd ter controle naar het ziekenhuis gevoerd.
Fietser (23) in kritieke toestand afgevoerd na ongeval met wagen
27 September, 14:54 Gazet v. Antwerpen

Op de Grotesteenweg in Berchem is dinsdag een 23-jarige fietser zwaargewond geraakt bij een ongeval. Het slachtoffer werd met levensbedreigende verwondingen overgebracht naar het Middelheimziekenhuis.
Munitieverzameling in Grubbenvorst afgevoerd
16 September, 00:04 NOS nieuws

De politie heeft vanmorgen in het Limburgse Grubbenvorst een grote hoeveelheid oude munitie in beslag genomen.

De verzameling werd bij toeval ontdekt tijdens een buurtonderzoek naar een hennepkwekerij die in de buurt was gevonden. De politie vond onder meer hulzen, munitie, projectielen gevuld met restexplosief, brisantgranten en 50 kilo 'tactisch schroot', onderdelen van munitie.

De woning werd vannacht bewaakt zodat de EOD het wapentuig vandaag kon afvoeren en vernietigen. De eigenaar van het materiaal werd aangehouden maar is inmiddels weer op vrije voeten.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2017 - 2link.be