NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties


In de kijker
- Geld lenen zonder vragen
- Top3 Vlaamse datingsitesAert


Wout van Aert zoekt na drama Michael Goolaerts dan toch de rust op in het buitenland
27 April, 10:06 Gazet v. Antwerpen

Twee dagen na de begrafenis van zijn ploegmaat Michael Goolaerts vertrok Wout van Aert dan toch op reis. Met vriendin Sarah vloog hij gisterochtend richting Johannesburg, Zuid-Afrika. Oorspronkelijk zou het koppel na Parijs-Roubaix voor drie weken op roadtrip trekken langs de Amerikaanse Westkust, maar de wereldkampioen veldrijden wou ? begrijpelijk ≠? de begrafenis van Goolie niet missen. Nu zoekt hij toch de welverdiende rust op in Zuid-Afrika.
ANALYSE. Er was Wout van Aert, en dan de grote leegte
22 April, 22:06 Gazet v. Antwerpen

Het voorjaar zit erop, ook voor de Antwerpse wielrenners. Nooit eerder was de spoeling zo dun, nooit eerder oogde het scorebord zo mager. Was er niet ene Wout van Aert geweest, dan zouden de Antwerpenaren niet of nauwelijks in het stuk zijn voorgekomen.
Wout van Aert schrijft emotionele brief aan zijn overleden kameraad en schrapt reis om uitvaart bij te kunnen wonen

Wout van Aert heeft middels een emotionele brief brief afscheid genomen van Michael Goolaerts, zijn ploegmaat/kameraad die zondag tijdens Parijs-Roubaix overleed, vermoedelijk aan de gevolgen van een hartstilstand. Van Aert en Goolaerts zijn streek- en leeftijdsgenoten. Voor de wereldkampioen veldrijden komt het verlies hard aan.
Van Aert bevestigt nog maar eens dat hij ook op de weg een topper is, maar maakt hij binnenkort al een definitieve keuze?
9 April, 17:12 Gazet v. Antwerpen

Met een dertiende plaats in Parijs - Roubaix sloot Wout van Aert zijn voorjaar op de weg af. Zonder lekke band op Carrefour de l?Arbre was hij zeker in de top tien geŽindigd. Opnieuw een knappe prestatie dus van de wereldkampioen veldrijden, die helaas werd overschaduwd door het zware ongeval van ploegmaat Michael Goolaerts. Maar wie er nog zou aan twijfelen: Van Aert heeft een toekomst op de weg.
Van Aert na overlijden van vriend ?Goolie?: ?Uw eeuwige smile zal altijd een inspiratie blijven voor mij?
9 April, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Het overlijden van Michael Goolaerts (23) is ook bij collega-wielrenner en vriend Wout Van Aert hard aangekomen. ?We zitten al jaren samen in het peloton?, schrijft hij op Twitter. ?Rust zacht, maat.?
Volgwagen Van Aert rijdt helemaal achteraan? en dus zorgt ploeg voor noodoplossing
8 April, 12:18 Gazet v. Antwerpen

Veranda?s Willems-Crelan, de ploeg van Wout van Aert, moet door haar procontinentale status de volgwagens helemaal achterin de karavaan laten plaatsnemen. Als de wereldkampioen veldrijden mechanische pech kent, zal hij dus een flinke poos moeten wachten. Geen optimale situatie, en dus zorgt het team voor een noodoplossing? door op maar liefst 28 van de 29 kasseistroken iemand met reservewielen en drinkbussen te plaatsen!
Roger De Vlaeminck legt Wout van Aert uit hoe je de Helleklassieker wint
7 April, 15:54 Gazet v. Antwerpen

Een paar goeie handschoenen, geen zonnebril, vierenhalve kilo druk vooraan, vijfenhalf achteraan. Meer is er volgens Roger De Vlaeminck niet nodig om Parijs - Roubaix te winnen. Een uur lang doceert hij voor Wout van Aert, eindelijk nog eens een moderne renner naar zijn hart. ?Binnen de drie jaar wint hij Roubaix. Maar wel alle dagen gaan slapen om negen uur hŤ, Wout.?
ANALYSE. ?Wout Van Aert is ≠misschien wel de meeste gevaar≠lijkste outsider van allen?
7 April, 04:30 Gazet v. Antwerpen

Geboren en getogen in Kempense wielergrond en met meer dan een decennium ervaring in het peloton richt wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh zijn eigenzinnige blik op de koers. Voor Parijs-Roubaix ziet hij in Wout van Aert misschien wel de gevaarlijkste outsider van allemaal.
Van Aert rijdt beter niet lek in Parijs-Roubaix, anders heeft hij een groot probleem
6 April, 20:42 Gazet v. Antwerpen

Altijd belangrijk in Parijs-Roubaix: de plaats van de volgwagens. Die wordt bepaald door de plaats in de World Tour van de best geplaatste renner die zondag aan de start staat. Opmerkelijk: enkel renners van World Tourploegen kunnen punten verdienen, de procontinentale ploegen vormen volgwagen 19 tot 25.
Wout van Aert kijkt uit naar Parijs-Roubaix: ?Na de Ronde was het alsof een vrachtwagen over me heen was gereden?

Zondag is het zover. Wout van Aert kan deelnemen aan zijn droomkoers Parijs - Roubaix. Gisteren verkende de drievoudige wereldkampioen veldrijden voor een tweede keer de Helleklassieker. ?Na de Ronde van Vlaanderen stond ik twee dagen op alsof er een vrachtwagen over me heen was gereden. De kasseien en de piste gaven me opnieuw moraal.?
DISCUSSIE. Moet Wout van Aert het veldrijden vaarwel zeggen?
2 April, 11:00 Gazet v. Antwerpen

Wout van Aert is een fenomeen. Niet alleen heeft de sympathieke wielrenner uit Herentals zowat alles gewonnen wat er in het veldrijden te winnen valt, zondag bewees hij nogmaals zijn kunde met een fraaie top 10-plek in de Ronde van Vlaanderen.
ANALYSE. Wout Van Aert heeft alles in zich om de Ronde te winnen
1 April, 20:00 Gazet v. Antwerpen

Geboren en getogen in Kempense wielergrond en met meer dan een decennium ervaring in het peloton richt wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh zijn eigenzinnige blik op de koers. Net als menig ander waarnemer was hij opnieuw stomverbaasd door de prestatie van Wout Van Aert in de Ronde en hij acht de renner tot veel in staat.
Van Aert rijdt meteen top tien in eerste Ronde: ?Dit zal straks pas doordringen?
1 April, 18:48 Gazet v. Antwerpen

Wout van Aert heeft ook in de Ronde van Vlaanderen nog eens zijn visitekaartje afgegeven. De wereldkampioen veldrijden ging met alle grote namen nog mee op jacht naar leider Niki Terpstra en eerste achtervolger Mads Pedersen, om uiteindelijk als negende over de finishlijn te bollen. ?Ik denk dat ik straks pas zal beseffen tussen welke kampioenen ik gefietst heb?, zei Van Aert bij Sporza.
Wout van Aert schrijft voorwoord van onze Koersgids: ?Ik werd echt ineens voor de leeuwen gegooid?
31 Maart, 06:48 Gazet v. Antwerpen

We kunnen zonder twijfel zeggen dat Wout van Aert de Antwerpse renner van het voorjaar is. Reden genoeg dus om de Kempense wielrenner/veldrijder het voorwoord van onze regionale Koersgids te laten schrijven.
Wout Van Aert zet zondag stap in het onbekende
30 Maart, 18:30 Skynet
Even was er consternatie in Dwars door Vlaanderen van afgelopen woensdag toen Wout Van Aert keihard inreed op een mobiele seingever. Van Aert belandde in de gracht maar kon na verloop van tijd opnieuw op de fiets klauteren. De wereldkampioen veldrijden lijkt voldoende hersteld te zijn van de opgelopen blessures.


Wout van Aert komt ten val na botsing met seingever in Dwars door Vlaanderen

Wout van Aert dook even het veld in tijdens de loodzware Dwars door Vlaanderen. De renner van Veranda?s Willems-Crelan wilde op een recht stuk weg enkele plaatsen opschuiven in het peloton, maar kwam daarbij onzacht in aanraking met een seingever langs de kant. Die stond er om een versmalling door enkele paaltjes aan te geven, maar dat had Van Aert niet of te laat opgemerkt. Tot overmaat van ramp bleek hij even later ook met een lekke band te sukkelen.
Boonen: "Van Aert zit zondag in de finale van de Ronde"
27 Maart, 16:42 Skynet
Wout van Aert maakt indruk in de voorjaarsklassiekers. Tom Boonen ziet hem ook goed presteren in de Ronde van Vlaanderen van komende zondag.


Van Aert kan lange klassiekers aan
26 Maart, 14:18 Skynet
Ook in Gent-Wevelgem bevestigt Wout van Aert zijn capaciteiten als wegrenner. De langere afstand van een klassieker vormt geen enkel probleem voor de wereldkampioen veldrijden.


ANALYSE. Zou er nog iemand schrikken als Van Aert top tien rijdt in de Ronde of Roubaix?
26 Maart, 07:24 Gazet v. Antwerpen

Geboren en getogen in Kempense wielergrond en met meer dan een decennium ervaring in het peloton richt wielerjournalist Guy Van Den Langenbergh zijn eigenzinnige blik op de koers.
Wout van Aert traint meer dan zes uur in gietende regen op parcours van Ronde : ?Met ritjes van drie uur kom je er niet?
16 Maart, 09:12 Gazet v. Antwerpen

Zelden een renner gezien met de verbetenheid van Wout van Aert. De drievoudige wereldkampioen veldrijden wil en zal slagen op de weg dit voorjaar. De derde plaats in de Strade Bianche gaf hem nog meer vertrouwen om beter te doen in Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Dus trainde hij gisteren meer dan zes uur in de Vlaamse Ardennen. ?Het was mijn plan om zes uur te trainen en dan moet er veel tegenvallen opdat ik daarvan zou afwijken.?Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be