NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Aert


Mathieu van der Poel wint onbedreigd Noordzeecross bij afwezigheid Van Aert
Zaterdag, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Geen verrassing in Middelkerke: Mathieu van der Poel, al zeker van de eindzege in de Superprestige, mocht onbedreigd vieren aan de Belgische kust. De Nederlander zette ondanks een slechte start en een valpartij halfweg koers de rest op meer dan 15 seconden. Tim Merlier en Michael Vanthourenhout mochten mee op het podium. Wout van Aert zit in Spanje om zijn wegseizoen voor te bereiden.
Goed nieuws voor Van Aert: team krijgt toch uitnodiging voor Strade Bianche

Wout van Aert mag dan toch meedoen aan de Strade Bianche. Organisator RCS liet weten dat zijn team Veranda?s Willems - Crelan een bijkomende wildcard overhandigd krijgt. Goed nieuws dus voor Van Aert.
Dit wordt het wegprogramma van Van Aert
12 Februari, 11:48 Skynet Sport
Wout van Aert heeft 12 dagen om de knop van het veldrijden volledig om te draaien naar het wegrennen. Met een behoorlijk druk programma.


Van Aert: "12 dagen tot de Omloop is te kort"
12 Februari, 11:06 Skynet
Tussen zijn laatste veldrit en zijn eerste wedstrijd op de weg zitten 12 dagen: een te korte periode voor Wout van Aert om goed voor de dag te komen in de Omloop Het Nieuwsblad.


Opnieuw grote Mathieu Van der Poel-show in Hoogstraten, Van Aert kan niet stunten in laatste cross
11 Februari, 16:12 Gazet v. Antwerpen

Mathieu Van der Poel blijft ook op het einde van zijn superjaar de zeges aan elkaar rijgen. Zelfs een erbarmelijke start in Hoogstraten kon daar niets aan veranderen. De Nederlander reed moeiteloos naar voor en begon dan enkele rondes later dan gewoonlijk aan een wederom indrukwekkende solotocht. Goed voor overwinning nummer 28. Wout van Aert eindigde zijn laatste veldrit van deze winter op een zesde plaats.
Van Aert over insinuaties: "Heb er wakker van gelegen"
11 Februari, 11:06 Skynet
Adrie van der Poel zag vorig week op het WK "Van Aert niet ademen". Een al dan niet gemeende insinuatie waar Van Aert toch even niet goed van was.


Van Aert na Lille: "Het deed te veel pijn"
11 Februari, 09:54 Skynet
Wout van Aert kwam pas als achtste over de streep in de slotmanche van de DVV Verzekeringen Trofee.


Van der Poel hervond mentale rust en pakt ?deugddoende? zege, Van Aert zag af maar hoopt op beterschap
10 Februari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Mathieu Van der Poel heeft met een indrukwekkende onemanshow in Lille het WK-debacle van Valkenburg doorgespoeld. En of het deugd deed, vond de Nederlander. Wereldkampioen Wout van Aert kon na een week vakantie in zijn eigen Lille niet verder komen dan een achtste plek en hoopt op beterschap.
Zieke Mathieu van der Poel start vandaag niet in Parkcross

Geen Mathieu van der Poel of Wout van Aert in de Parkcross in Maldegem vandaag. De Belgische wereldkampioen is enkele dagen op vakantie, Van der Poel gaf deze ochtend ziek forfait.
Mathieu van der Poel zet jacht op dertig seizoenszeges voort tijdens Parkcross Maldegem, Wout van Aert ontbreekt

Woensdag gaat het veldritseizoen voort met de Parkcross in het Oost-Vlaamse Maldegem. Wereldkampioen Wout van Aert komt er niet aan de start. Wel van de partij zijn Michael Vanthourenhout, de tweede van het WK in Valkenburg, Eli Iserbyt, de wereldkampioen bij de beloften, en de Nederlander Mathieu van der Poel, in Valkenburg pas derde, maar met 26 zeges wel de slokop van het seizoen.
En toch reed Van Aert met iets speciaals
5 Februari, 14:48 Skynet Sport
Niels Albert had beloofd met iets speciaals uit te pakken. Dat deed hij ook: hij gebruikte een bijzonder middel voor de fiets van Wout van Aert!


En ook Van Aert zet zich in illuster rijtje
5 Februari, 11:12 Skynet Sport
Na Sanne Cant en Eli Iserbyt pakte ook Wout van Aert de wereldtitel veldrijden in Valkenburg. Met drie regenboogtruien op rij zorgt voor Van Aert voor een exploot dat nog maar weinigen hem hebben voorgedaan.


Amper 23 jaar, maar Wout van Aert is nu al een monument in het veld: een overzicht
4 Februari, 17:24 Gazet v. Antwerpen

Na het afscheid van Sven Nys en Niels Albert, zorgt Wout van Aert voor de aflossing van de Belgische wacht in de internationale top van het veldrijden. Begin februari 2018 heeft hij bij de elite al drie nationale en evenveel wereldtitels op zak, maar ook enkele overwinningen op de weg.
Wout van Aert: "Een kampioenschap win je altijd op mentale kracht"
4 Februari, 17:06 Skynet
Na het afscheid van Sven Nys en Niels Albert, zorgt Wout van Aert voor de aflossing van de Belgische wacht in de internationale top van het veldrijden. Begin februari 2018 heeft hij bij de elite al drie nationale en evenveel wereldtitels op zak, maar ook enkele overwinningen op de weg.


Wout van Aert: ?Dit was één van de beste dagen van mijn leven op de fiets?

Wout van Aert (Crelan-Charles) heeft zondag in het Nederlandse Valkenburg voor de derde keer in zijn carrière de wereldtitel in het veldrijden veroverd. Michael Vanthourenhout pakte op 2:13 van de winnaar verrassend het zilver, topfavoriet Mathieu van der Poel moest vrede nemen met brons en blijft dus op één wereldtitel (2015) steken.
Wout Van Aert wint derde wereldtitel op rij

Wout Van Aert is voor de derde keer op rij wereldkampioen veldrijden geworden en voor de manier waarop komen superlatieven tekort. In Valkenburg demonstreerde hij op de modderige en loodzware Cauberg: topfavoriet Mathieu van der Poel moest tot consternatie van het Nederlandse thuispubliek de Belgische kopman al in de tweede ronde laten rijden. Na een seizoen waarin Van Aert vaak zijn meerdere moest erkennen in zijn eeuwige rivaal, verbaasde hij vriend en vijand. Voor het derde jaar op rij mag de 23-jarige Belgische kampioen in het veld dus in de regenboogtrui blijven rondrijden en kan hij later in 2018 zonder druk zijn kans wagen op de weg. Michael Vanthourenhout pakte nog knap het zilver.
WK veldrijden: Wout van Aert pakt derde wereldtitel op rij
4 Februari, 16:36 Skynet Sport
Wout van Aert (Crelan-Charles) heeft vandaag in het Nederlandse Valkenburg voor de derde keer in zijn carrière de wereldtitel in het veldrijden veroverd. Michael Vanthourenhout pakte op 2:13 van de winnaar verrassend het zilver, topfavoriet Mathieu van der Poel moest vrede nemen met brons en blijft dus op één wereldtitel (2015) steken.


Opnieuw speciale banden voor Van Aert?
4 Februari, 11:42 Skynet
Niels Albert verklaarde deze week dat hij na Bieles vorig jaar misschien wel opnieuw met iets speciaals zou uitpakken in Valkenburg. Zaterdag bleek dat de ploegleider van Wout van Aert inderdaad opnieuw op iets broedde.


Mathieu van der Poel (23) is vandaag in Limburg favoriet voor de wereldtitel veldrijden
4 Februari, 12:36 Volkskrant
Wie wordt vanmiddag in Limburg de nieuwe wereldkampioen veldrijden bij de mannen? De 23-jarige Nederlander Mathieu van der Poel maakt dit seizoen de dienst uit in het veld. Alleen Wout van Aert (23) uit België kan hem volgen. En dat is wel de titelhouder. Een sterkte-zwakteanalyse. Tot beklijvende ontknopingen van de tweestrijd tussen veldrijders Mathieu van der Poel en Wout Van Aert kwam het dit


Sweeck: "Op elk WK gebeurt iets speciaals"
3 Februari, 17:42 Skynet
Na Mathieu van der Poel en Wout van Aert ligt de strijd voor het brons op het WK in Valkenburg wijd open. Eén van de kanshebbers is Laurens Sweeck.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be