NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
Account

2News.be / Trefwoorden / Account

Microsoft maakt koppelen van Xbox Live-account aan Discord mogelijk
Gisteren, 16:12 Tweakers
Microsoft en Discord maken het mogelijk om een Xbox Live-account te koppelen aan een Discord-account. Als gebruikers dat doen, kunnen ze op Discord bijvoorbeeld laten zien welke game ze aan het spelen zijn.


Vanaf nu moeten kinderen toestemming van ouders krijgen voor Microsoft-account
16 April, 23:18 Gazet v. Antwerpen

Wie jonger dan 16 is, moet voortaan toestemming krijgen van zijn of haar ouders, of een voogd, om een Microsoft-account aan te maken. Met die nieuwe regel wil het computerbedrijf van Bill Gates inzetten op veiliger surfen en dan vooral voor kinderen.
Opiniepeiling: een op vijf Facebook-gebruikers in NL gaat account verwijderen
11 April, 18:30 Tweakers
Een op de vijf ondervraagde Nederlandse Facebook-gebruikers bij een opiniepeiling van tv-programma EenVandaag zegt zijn of haar account te verwijderen. Veel mensen hebben het overwogen, maar blijven toch op Facebook.


Zo beveiligt u zelf uw Facebook-account
9 April, 13:00 De Tijd
12:28 Voor veel Belgen is hun Facebook-profiel een dagelijkse metgezel. Maar het dataschandaal leert dat je je gegevens beter zo goed mogelijk afschermt. Vergeet daarbij de kleine lettertjes niet.


Gebruikers van overheidswebsite FisconetPlus hebben nu Microsoft-account nodig
6 April, 15:06 Skynet Belgie
Wie de overheidsdatabank met fiscale regelgeving FisconetPlus wil gebruiken, heeft daarvoor verplicht een Microsoft-account nodig. Dat schrijft De Standaard en wordt bevestigd door de FOD FinanciŽn. Voorheen was de databank vrij toegankelijk, maar sinds 26 februari draait de website op de 'GCloud' van Microsoft, waarvoor een authentificatie nodig is, legt woordvoerder Francis Adyns uit.


Playboy schrapt Facebook-account na dataschandaal
28 Maart, 22:42 Skynet Buitenland
Het Amerikaanse blootblad Playboy gaat zijn accounts op de sociaalnetwerksite Facebook deactiveren. Dat heeft topman Cooper Hefner, de zoon van Playboy-oprichter Hugh Hefner, vandaag aangekondigd op Twitter.


Playboy stopt met Facebook
28 Maart, 14:00 De Tijd
13:22 Playboy kondigt aan de accounts te deactiveren die het beheert op Facebook, onder meer vanwege de rel over het misbruik van gebruikersgegevens.


WhatsApp-oprichter roept op tot verwijderen Facebook-account
21 Maart, 16:00 Techzine
Een van de medeoprichters van WhatsApp, Brian Acton, plaatste vandaag een bericht op Twitter waar Facebook-CEO Mark Zuckberberg vermoedelijk niet blij van zal worden. Hij roept mensen op hun Facebook-account te verwijderen. ?Het is tijd?, schrijft Acton op Twitter, gevolgd door #deletefacebook. WhatsApp werd in februari 2014 voor zestien miljard dollar aan Facebook verkocht. Acton […]


Online account voor elke treinreiziger
1 Maart, 08:00 Skynet
Het spoorbedrijf NMBS plant de invoering van een unieke online klantenaccount voor elke treinreiziger, MyNMBS. Die is het onderdeel van een onlangs goedgekeurd digitaliseringsoffensief, waarover De Tijd vandaag bericht.


Sony komt met site om PSN-account aan te passen en trofeeŽn te zien
21 Februari, 19:00 Tweakers
Sony heeft een website online gezet om een PSN-account te beheren. Bovendien kunnen gebruikers op de site zien welke trofeeŽn zijzelf en vrienden hebben behaald. De site heeft dezelfde functionaliteit als de eerder gepresenteerde app.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be