NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsen



Bronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.




Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Top3 Vlaamse datingsites
- Geld lenen zonder vragen
- Testaankoop




Aanvaller

2News.be / Trefwoorden / Aanvaller

Vitesse huurt achttienjarige Roemeense aanvaller Mazilu van Brighton
23 Januari, 00:05 NU.NL - Sport
Vitesse heeft maandag de eerste aanwinst van deze winter gepresenteerd. De geplaagde club uit Arnhem huurt de jonge Roemeense vleugelaanvaller Adrian Mazilu van Brighton & Hove Albion.


Aanvaller paste BGP-routing van Orange in Spanje aan na hacken RIPE-adminaccount
7 Januari, 00:02 Tweakers
Een hacker heeft het RIPE-account van de Spaanse provider Orange gehackt en de BGP-routing en RPKI-validatie aangepast. Daardoor hadden veel klanten van de provider geen verbindingen meer en konden ze veel websites niet meer bereiken.


Ronde van Denemarken - Late aanvaller Waerenskjold zet sprinters Jakobsen en Pedersen een neus
16 Augustus 2023, 00:01 Skynet Sport
Soren Waerenskjold (Uno-X) heeft dinsdag de eerste rit gewonnen van de Ronde van Denemarken, een vijfdaagse wielerwedstrijd voor de Pro Series. De Noorse hardrijder zette met een late aanval de sprinters een neus, en veroverde zo ook de eerste leiderstrui. Vito Braet werd vijfde.


Eupen verhuurt Spaanse aanvaller Davo aan Deportivo La Coruna
19 Juli 2023, 00:07 Skynet Sport
KAS Eupen leent de Spaanse spits Davo voor een seizoen uit aan Deportivo La Coruna, dat tegenwoordig in de Spaanse derde klasse speelt.


United-aanvaller Greenwood blijft vastzitten voor poging tot verkrachting
18 Oktober 2022, 00:05 NU.NL - Sport
Manchester United-aanvaller Mason Greenwood blijft nog minstens een maand vastzitten, zo heeft een rechter in Manchester maandag bepaald. De Engelsman is zaterdag opnieuw gearresteerd en aangeklaagd voor poging tot verkrachting en mishandeling van zijn toenmalige vriendin.


Salman Rushdie neergestoken - Vermoedelijke aanvaller Rushdie in verdenking voor poging tot moord
14 Augustus 2022, 00:06 Skynet Buitenland
De man die ervan wordt verdacht schrijver Salman Rushdie te hebben aangevallen is in verdenking gesteld voor poging tot moord. Dat meldt de politie van de staat New York. De vermoedelijke dader, Hadi Matar, is 24 en komt uit Fairview, New Jersey.


Salman Rushdie neergestoken - President Biden is "geschokt en bedroefd" over "wrede aanval"
14 Augustus 2022, 00:06 Skynet
Een dag nadat auteur Salman Rushdie neergestoken werd in de Amerikaanse staat New York, heeft president Joe Biden zijn afschuw uitgesproken over de aanval. "Jill (zijn echtgenote, red.) en ik waren geschokt en bedroefd toen we hoorden van de wrede aanval", zegt de president in een verklaring. "Samen met alle Amerikanen en mensen over de hele wereld bidden we voor zijn gezondheid en herstel."


Comedian Dave Chappelle aangevallen op podium, aanvaller zwaargewond
5 Mei 2022, 00:06 NOS nieuws

De Amerikaanse comedian Dave Chappelle is gisteravond aangevallen tijdens een optreden in Hollywood. Op beelden is te zien dat de aanvaller op Chappelle afrent en hem probeert te tackelen. De beelden zijn gemaakt door mensen die op dat moment in het publiek zaten, en zijn daarna op sociale media gedeeld.

Er zou vervolgens een worsteling zijn ontstaan tussen Chappelle en de aanvaller, schrijft The New York Times op basis van een ooggetuige uit het publiek. "Ze worstelden en iedereen raakte erbij betrokken", zo tekent de Amerikaanse krant op. "Iedereen was in shock en geloofde niet wat er gebeurde."

Andere beelden laten zien dat een groep beveiligers de aanvaller toetakelt. Zeker tien personen staan om de man heen, sommige slaan op hem in.

Hij was er daarna zo slecht aan toe dat hij op een brancard naar een ambulance is weggevoerd, zo is te zien op beelden van de avond.

Bekijk hieronder hoe de aanvaller in een ambulance wordt gereden:

De 23-jarige aanvaller had een mes bij zich, aldus de politie in Los Angeles. Hij is ter plekke gearresteerd op verdenking van een aanval met een dodelijk wapen en naar het ziekenhuis gebracht.

Inmiddels is de 23-jarige man behandeld en zit hij in de cel. Dave Chappelle is ongedeerd gebleven. Na de aanval ging hij nog het podium op en maakte hij wat grappen, zegt een Britse journalist die in het publiek zat in een video op TikTok.

Een woordvoerder heeft namens Chappelle op het incident gereageerd, en zegt tegen Amerikaanse media dat de comedian zijn show er niet door wil laten overschaduwen. "Ook al was het incident verontrustend en onfortuinlijk, Chappelle ging door met de show."




Vrouw ernstig mishandeld in auto, buurtbewoners verjagen aanvaller
25 Maart 2022, 00:05 NOS nieuws

In Roosendaal is een vrouw vannacht ernstig mishandeld terwijl ze in haar auto zat. Buurtbewoners joegen de dader weg. "Ik zag iemand met zijn vuisten op een vrouw inslaan", vertelt een ooggetuige bij Omroep Brabant. "Als ik niet naar buiten was gegaan, was ze nu dood geweest."

De ooggetuige vertelt dat ze twee mannen bij de auto gezien heeft en dat ze er eentje echt heeft zien inslaan op het slachtoffer. "Ik hoorde allemaal vuistslagen, echt hele harde klappen." Daarom keek de vrouw vanuit haar badkamerraam naar buiten. "Ik keek er recht op. De vrouw zat in haar auto, ze hing er half uit terwijl ze nog in de gordel vast zat."

De vrouw rende naar buiten en joeg de dader weg: "Ik ben meteen gaan roepen. Ik durfde niet naar de auto te lopen dus heb ik vanuit mijn tuin staan roepen. Gelukkig liep de man toen weg. Toen ze de straat uit waren ben ik bij de vrouw gaan kijken. Het was een en al bloed, het was echt heel heftig."

Wie het slachtoffer is, weten de buurtbewoners niet te vertellen. "Ik ken de vrouw niet. Sinds een paar weken staat de auto wel regelmatig in de straat."

Volgens de politie gaat het om een 29-jarige vrouw uit Roosendaal. "We zijn nog op zoek naar getuigen die ons kunnen helpen", zegt een woordvoerder.

De vrouw raakte volgende politie ernstig gewond en ze ligt in het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe ze er nu aan toe is.




Drukke dag bij Club Brugge: recordaankoop Sowah naar AZ, Odoi op komst en Armeense aanvaller is rond
1 Februari 2022, 00:01 Gazet v. Antwerpen

Club Brugge wilde op deadline day absoluut nog een nieuwe spits halen, en is daarin geslaagd. Sargis Adamyan (28) van Hoffenheim is een oude bekende van trainer Alfred Schreuder. De Armeense international zit op een zijspoor in de Bundesliga en wordt tot eind dit seizoen verhuurd aan Club, dat ook een aankoopoptie bedong. Ook Denis Odoi is op komst, terwijl Kamal Sowah wordt uitgeleend.




Serie A - Servische aanvaller Dusan Vlahovic maakt overstap van Fiorentina naar Juventus
29 Januari 2022, 00:02 Skynet Sport
De Servische aanvaller Dusan Vlahovic heeft Fiorentina verlaten voor een avontuur bij Juventus. Dat maakte de "Oude Dame" vrijdag bekend. De club uit Turijn hoopt dankzij de goals van Vlahovic weg te geraken van de vijfde plaats in de competitie.


Beeldfilterbug Whatsapp liet aanvaller gevoelige informatie lezen
4 September 2021, 00:07 Techzine
Volgens Check Point Research (CPR) kon een beveiligingslek in WhatsApp gebruikt worden om gevoelige informatie uit het WhatsAppgeheugen te lezen. CPR had zijn bevindingen in november aan WhatsApp bekendgemaakt. De kwetsbaarheid, CVE-2020-1910, werd in februari opgelost. Nu komt Check Point naar buiten met details. Door specifieke afbeeldingsfilters toe te passen op een speciaal vervaardigde afbeelding […]


Willem II legt aanvaller Svensson vast en huurt verdediger van AC Milan
14 Juli 2021, 00:05 NU.NL - Sport
Willem II heeft zich dinsdag versterkt met twee spelers. De Zweedse aanvaller Max Svensson is overgenomen van het Zweedse Helsingborgs IF en de Griekse verdediger Nikos Michelis wordt gehuurd van AC Milan.


NAC Breda neemt aanvaller Jansen transfervrij over van FC Emmen
3 Februari 2021, 19:01 NU.NL - Sport
NAC Breda heeft zich woensdag versterkt met Anco Jansen. De 31-jarige spits komt transfervrij over van FC Emmen.


Nu ook Marcus Rashford racistisch bejegend op sociale media, Britse prins schiet aanvaller te hulp: ?Dit moet nu stoppen?
1 Februari 2021, 07:30 Gazet v. Antwerpen

Marcus Rashford vertelde zaterdag na het 0-0 gelijkspel van zijn team Manchester United tegen Arsenal, dat hij racistische berichten kreeg die ?de mensheid en de sociale media van hun slechtste kant laten zien?.




'Ajax huurt Idrissi van Sevilla als vervanger van Promes'
31 Januari 2021, 21:38 NU.NL - Sport
Ajax heeft zich vlak voor het verstrijken van de winterse transferperiode nog versterkt met een aanvaller. Oussama Idrissi komt op huurbasis over van Sevilla, melden De Telegraaf en VI zondag. De Amsterdammers hebben ook een optie tot koop bedongen.


Actief ADO verwelkomt ook Nederlandse aanvaller Adekanye van Lazio
28 Januari 2021, 10:50 NU.NL - Sport
ADO Den Haag heeft donderdag al voor de achtste keer deze winter toegeslagen op de transfermarkt. De nummer zestien van de Eredivisie huurt de Nederlandse aanvaller Bobby Adekanye tot het einde van het seizoen van Lazio.


Argentijnse aanvaller Gaich op de Antwerp-radar, maar Vercauteren twijfelt: ?Niet zeker dat hij direct iets kan betekenen?
25 Januari 2021, 14:42 Gazet v. Antwerpen

Met Adolfo Gaich (21) heeft Antwerp een felbegeerde diepe spits op het oog. De Great Old wil de Argentijn van het Russische CSKA Moskou huren, maar Frank Vercauteren twijfelt over diens inzetbaarheid.




PSV moet aanvaller Madueke weken missen door blessure
25 Januari 2021, 13:01 NU.NL - Sport
PSV kan in ieder geval de komende twee tot drie weken niet beschikken over Noni Madueke. De Brit liep afgelopen zaterdag in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk (2-0-overwinning) een blessure op en een tweede MRI-scan moet later deze maandag uitsluitsel geven over de ernst van de kwetsuur.


Veelbesproken rode kaart van Willem II-aanvaller Wriedt geseponeerd
25 Januari 2021, 11:37 NU.NL - Sport
Willem II kan donderdagavond in de uitwedstrijd tegen Ajax gewoon over Kwasi Wriedt beschikken. De spits kreeg zaterdag in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle (1-3) een rode kaart, maar die is maandag geseponeerd door de aanklager betaald voetbal.





Gerelateerde trefwoorden



© 2000-2024 - 2link.be Email · Telefoon · Facebook · LinkedIn