NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Solden en kortingscodes
- Kortingscode voor Belgie
- Top3 Vlaamse datingsites
- Cursuswinkel Antwerpen
Aanranding

2News.be / Trefwoorden / Aanranding

Bestuurslid moskee dat beschuldigd wordt van aanranding minderjarig meisje blijft aangehouden
Donderdag, 11:48 Gazet v. Antwerpen

Bachir B., het bestuurslid van moskee El Fath in Borgerhout dat beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag, blijft aangehouden. Hij werd vorige week opgepakt door speurders van de federale gerechtelijke politie.
Bestuurslid moskee dat beschuldigd wordt van aanranding minderjarig meisje is opgepakt

Bachir B., het bestuurslid van moskee El Fath in Borgerhout dat beschuldigd wordt van seksueel grensoverschrijdend gedrag, is vrijdag opgepakt door speurders van de federale gerechtelijke politie.
Gerecht valt moskee binnen na aanranding, bestuurslid zou zijn gefilmd met minderjarig meisje
12 Februari, 02:24 Gazet v. Antwerpen

Er hangt een gespannen sfeer rond moskee El Fath in Borgerhout. Aanleiding is een onderzoek van de federale gerechtelijke politie naar vermeend seksueel grensoverschrijdend gedrag van een bestuurslid.
Actrice Uma Thurman verbreekt stilzwijgen over Weinstein
3 Februari, 21:00 NOS nieuws

De Amerikaans actrice Uma Thurman heeft voor het eerst verteld over haar ervaring met seksueel wangedrag van filmproducent Harvey Weinstein. In een uitgebreid interview in The New York Times (NYT) vertelt ze wat er misging in haar nauwe samenwerking met Weinstein en regisseur Quentin Tarantino, met wie ze megasuccessen boekte in de films Pulp Fiction (1994) en Kill Bill 1 en 2 (2003 en 2004).

Dat Thurman een appeltje te schillen had met Weinstein, die toen al van zijn voetstuk was gevallen door alle #MeToo-beschuldigingen, werd duidelijk door haar Instagram-boodschap op Thanksgiving. Daarin wenste ze iedereen een fijne dag toe "behalve jou, Harvey (...) - Ik ben blij dat het zich langzaam voltrekt - Jij verdient geen kogel - Wacht maar af".

'Belachelijk gedrag'

Thurman en Weinstein kenden elkaar al goed voordat hij zich aan haar probeerde te vergrijpen, vertelt de actrice. Nadat hij zich al eens naakt had vertoond aan haar, waarna hij afdroop toen ze hem had gezegd dat hij zich belachelijk gedroeg, ging het de keer erna fout.

Op een hotelkamer in Londen drong Weinstein zich op aan Thurman, duwde haar omlaag en probeerde hij boven op haar te komen. "Hij zette niet echt door", zegt Thurman, en ze slaagde erin zich onder hem uit te manoeuvreren.

Toen ze hem de volgende dag opzocht om hem de waarheid te zeggen, dreigde hij haar loopbaan te ruïneren als ze ruchtbaarheid zou geven aan wat er was gebeurd. Bij navraag liet een woordvoerder van Weinstein aan de NYT weten dat daar geen sprake van was. Weinstein erkent dat hij probeerde Thurman in te palmen in Londen, maar hij heeft daar "onmiddellijk" zijn excuses voor aangeboden.

Lammeren naar de slachtbank

Thurman verwijt zichzelf dat ze destijds niet direct Weinstein aan de schandpaal heeft genageld. "Ik ben een van de redenen dat jonge meisjes naderhand in hun eentje zijn kamer binnenliepen. Zij liepen allemaal als lammeren naar de slachtbank, omdat ze ervan overtuigd waren dat niemand in zijn positie zoiets illegaals met hen zou doen. Maar hij deed het toch."

Thurman heeft onlangs een geschreven verklaring over Weinsteins aanranding bij de politie ingeleverd.

In hetzelfde interview onthult Thurman ook dat Tarantino haar tegen haar zin dwong zelf achter het stuur te gaan zitten voor een scene in Kill Bill waarin ze met hoge snelheid over een smalle weg met palmen rijdt.

Tijdens de rit verloor ze de macht over het stuur en botste tegen een boom. Ze hield er nek- en knieklachten aan over. Het kostte haar naar eigen zeggen vijftien jaar voordat Tarantino haar de filmopname met de crash overhandigde waarmee ze een schadeclaim kon indienen.
Bill Cosby voor het eerst sinds 2015 weer op het podium
23 Januari, 09:00 Volkskrant
Acteur en komiek Bill Cosby heeft voor het eerst sinds hij in opspraak raakte doordat tientallen vrouwen hem beschuldigen van seksueel misbruik weer een podium beklommen. Hij gaf maandagavond in zijn woonplaats Philadelphia een comedy-optreden ter ere van de overleden jazzmuzikant Tony Williams. Cosby's voorstelling in de LaRose Jazz Club duurde ongeveer een uur. Voor een publiek van oude vrienden


Irakees veroordeeld tot 1 jaar cel voor aanranding in asielcentrum Houthalen-Helchteren
19 Januari, 13:30 Skynet Belgie
De Hasseltse correctionele rechtbank heeft vandaag een 51-jarige Irakees voor de aanranding van een vrouw in het asielcentrum van Houthalen-Helchteren bij verstek veroordeeld tot 1 jaar effectieve celstraf. Zijn onmiddellijke aanhouding werd bevolen. De man is voor vijf jaar uit zijn burgerrechten ontzet.


Reisbureau Tui reageert ondermaats nadat Eline tijdens haar vakantie melding maakt van een aanranding
4 Januari, 02:24 Volkskrant
De vakantie van Eline neemt een akelige wending als zij wordt aangerand in de spa van een vijfsterrenhotel. Even tien dagen niets; met dat idee boeken Eline en haar vriend bij reisaanbieder Tui een vakantie naar een vijfsterrenhotel in het Turkse Fethiye. Maar tijdens een massage in de spa van het hotel betast de fysiotherapeut de vagina van Eline (achternaam bij de redactie bekend). De reisleidin


Sterdirigent Charles Dutoit door vier vrouwen van aanranding beschuldigd
22 December 2017, 05:18 Volkskrant
Charles Dutoit, momenteel eerste dirigent en artistiek directeur van het Royal Philharmonic Orchestra in Londen, wordt door vier vrouwen beschuldigd van seksueel wangedrag. De 81-jarige Zwitserse dirigent zou hen onder dwang hebben gezoend, betast, en in één geval de hand van een vrouw in zijn eigen broek hebben gestoken. De incidenten hadden plaats tussen 1985 en 2010, schrijft persbureau AP, dat


Gevangenisdirecteur uit Wortel staat terecht voor aanranding
6 December 2017, 08:18 Gazet v. Antwerpen

Voor de correctionele rechtbank in Turnhout staat woensdagvoormiddag de 66-jarige Jef Buts terecht, de voormalige directeur van de gevangenis in Wortel (Hoogstraten). De blinde gevangenisdirecteur kwam vier jaar geleden in opspraak nadat verscheidene gedetineerden klacht tegen hem indienden voor seksueel ongepast gedrag.
Open VLD wil wet op aanranding en verkrachting verscherpen: ?Ook straf voor vrouwen die mannen verkrachten?
3 December 2017, 09:30 Gazet v. Antwerpen

Open VLD wil een aantal lacunes in het strafwetboek over verkrachting en aanranding wegwerken. Dat moet onder meer vervolging van verkrachting wanneer de dader een vrouw en het slachtoffer een man is, beter mogelijk maken. Open VLD-Kamerlid Carina Van Cauter dient daar een wetsvoorstel voor in.Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be