NL / FR
2Link.be2You.be2News.be2Travel.beAdverteren
Hosting by combell
OverzichtHoogtepuntenLaatste nieuws
SportPC & InternetBinnenlandBuitenlandEconomieCultuurAuto / Motor
Beurzen

2News.be RSS Feed Als startpagina instellen Bij de favorieten plaatsenBronnen
Selecteer hieronder de nieuwsbron waarvan je het nieuws wilt bekijken.
Linkpartners
- Online Kranten
- ICT-update
- Actueel 24
- Bizar, Opmerkelijk nieuws
- Laatstenieuws.info
- Zoekhier.info
- Altijdactueel
- Stock-info


Advertenties

In de kijker
- Actieaanbieding.com
- Top3 Vlaamse datingsites
- Solden en kortingscodes
- Cursuswinkel Antwerpen
12h


Bathurst 12H datum vastgelegd
Gisteren, 17:12 Autosport
De datum voor de editie 2019 van de Bathurst 12 Hour is bekendgemaakt. De uithoudingswedstrijd, die sinds enkele jaren deel uitmaakt van de Intercontinental GT Challenge, zal volgend seizoen opnieuw begin februari verreden worden, meer bepaald van 1 tot 3 februari.


12H Sebring: Nissan-ESM wint na prangend spektakel - Vanthoor derde in GTLM
Zondag, 13:36 Autosport
Waar de autosportliefhebber tijdens de 24 Uur van Daytona nog op zijn honger bleef zitten, bracht de 12 Uur van Sebring, tweede manche van het IMSA WeatherTech Sportscar Championship, wel een prachtig kijkstuk. De ESM-Nissan DPi van het drietal Pipo Derani, Johannes van Overbeek en Nicolas Lapierre trok in de tweede racehelft definitief het laken naar zich toe. Laurens Vanthoor werd derde met zijn Porsche in GTLM, Alessio Picariello (Land Audi) viel net naast het podium in GTD.


Video: 12H Bathurst: De hoogtepunten en crashes van de eerste Belgische zege
4 Februari, 11:00 Autosport
Het Belgian Audi Club W Racing Team schreef dit weekend geschiedenis door als eerste Belgische team de Bathurst 12 Hour te winnen. De editie 2018 van de Australische klassieker stond bomvol van de incidenten en het was uiteindelijk een rode vlag die de race besliste en de overwinning naar de troepen van Vincent Vosse liet gaan. Dries Vanthoor, Robin Frijns en Stuart Leonard mochten zo op het podium om de grootste bekers in ontvangst te nemen voor Audi's derde zege in de Bathurst 12 Hour, de eerste sinds 2012. De hoogtepunten van de wedstrijd treft u lager op deze pagina aan.


Bathurst 12H: WRT Audi en Dries Vanthoor boeken onwaarschijnlijke zege
4 Februari, 08:36 Autosport
Ze waren lang niet de snelste auto van het lot, maar toch hebben onze landgenoot Dries Vanthoor, Robin Frijns en Stuart Leonard (WRT Audi) de editie 2018 van de 12 Uur van Bathurst op hun naam geschreven. Het drietal van het Belgische Audi-team moest geen extra tankstop maken door een zware crash op twintig minuten van het einde, na een vaak chaotische en vooral bijzonder onvoorspelbare wedstrijd.


Bathurst 12H: hemel en hel voor BMW in kwalificatie
3 Februari, 11:36 Autosport
BMW start vanavond op pole positie in de 12 Uur van Bathurst. De M6 GT3 voelt zich als een vis in het water op het circuit van Mount Panorama en het resultaat was een onklopbare ronde van Supercars-rijder Chaz Mostert in het exemplaar van Schnitzer Motorsport. Dankzij de rondetijd van Kelvin van der Linde (Jamec Pem Audi R8 LMS GT3) mag ook onze landgenoot Frédéric Vervisch op de eerste rij van start gaan.


Een Première voor Vanthoor en Vervisch in Bathurst, maar niet zonder ambitie!
1 Februari, 11:00 Autosport
Voor de liefhebbers van uithouding en GT-races staat het eerste weekend van februari traditioneel synoniem voor de 12 Uur van Bathurst. Daar, aan de andere kant van de planeet, wordt de aftrap gegeven van de Intercontinental GT Challenge. Audi won de eerste twee edities bij de Constructeurs en de Rijders (met Laurens Vanthoor en daarna Markus Winkelhock) en zet zijn titels op het spel met de trouwe en te duchten Audi R8 LMS GT3.


Bathurst 12H: Logistieke problemen voor Bentley en Strakka Racing
1 Februari, 09:48 Autosport
Nog voor en wel de Bathurst 12H begint kampen topfavorieten Bentley Team M-Sport en Strakka Racing al met problemen. Volgens Speedcafe zou het vrachtschip dat beide teams hun materiaal vervoert en al in november vertrok vanuit Groot-Brittannië, te kampen gehad hebben met problemen onderweg. Het schip ondervond tijdens zijn reis naar Australië onder meer motorproblemen en had te maken met zware weersomstandigheden waardoor het zijn originele aankomstdatum, 21 januari, niet kon halen. Hierdoor werd het schip afgeleid naar Melbourne in plaats van Sydney, waar al het materiaal vannacht op vrachtwagens zou gezet worden en kon vertrekken richting Bathurst. Een omweg van maar liefst een kleine 600 km.


12H Bathurst: Ook Nico Verdonck aan de start!
28 Januari, 11:00 Autosport
Dat de Bathurst 12H aan een opmars bezig is, staat al enkele jaren buiten kijf. Met Laurens Vanthoor, Maxime Soulet, Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor was ons Belgenland reeds goed vertegenwoordigd, maar daar komt nu nog een naam bij. Nico Verdonck zal, weliswaar niet als fabriekspiloot, deelnemen aan de uithoudingsklassieker op en rond de Panoramaberg in het Australische Nieuw-Zuid-Wales.


Bathurst 12H: Vier Belgen op de deelnemerslijst
23 Januari, 12:48 Autosport
De Bathurst 12 Hour lijkt elk jaar te groeien en ook dit jaar staan weer meer dan 50 wagens op de (zo goed als definitieve) deelnemerslijst. Daarop prijken ook de namen van vier Belgen; Frédéric Vervisch en Dries Vanthoor staan aan de start voor Audi, terwijl Laurens Vanthoor opnieuw het stuur van een Porsche zal nemen. De vierde naam is die van Maxime Soulet, hij blijft ook in 2018 trouw aan Bentley en teamgenoten Andy Soucek en Vincent Abril.


12H Bathurst: Ook Laurens Vanthoor aan de start
27 December 2017, 13:18 Autosport
Naast Dries Vanthoor (WRT Audi) en Maxime Soulet (M-Sport Bentley) komt ook Laurens Vanthoor aan de start van de 12 Hours of Bathurst, dat maakte onze landgenoot vandaag bekend op zijn Facebook pagina. Vanhoor komt uit op een Porsche 911 GT3 R van Craft Bamboo Racing en krijgt Kévin Estre en Earl Bamber naast zich als teamgenoten.


Gulf 12H: Glenn Van Parijs: "Enorm veel bijgeleerd"
24 December 2017, 00:12 Autosport
De voorbije Gulf 12 Hours stonden er twee landgenoten aan de start, de ervaren Jurgen Smet en de jonge Glenn Van Parijs. Voor Van Parijs was het de eerste maal dat hij een wedstrijd betwistte op de meest recente generatie van de Porsche 911 GT3 Cup, de 991 mark 2. In een gesprek met Autosport.be blikt de Limburger terug op hoe hij de dubbele zes-uursrace heeft ervaren.

Gerelateerde trefwoordenCombell - hosting, webhosting domeinnaam
© 2000-2018 - 2link.be